Eu folosesc pe perete, e de mare diagonala si se vede foarte bine, daca mai conectezi si un Playstation sau pur si simplu vizualizezi un film pe 4k e calitate si se vede cat in realitate omul
Asta tine de preferintele tale, dar de regula in camerele romanesti se pune pe comoda.
Noroc ca numai sunt televizoare de acelea late, ca se punea pe el iarasi pestisorul si mileul, ca la romani
Dacă este TV mare nu încape pe comodă. În 2021 cred că se folosește mai mult pentru device-uri, amplificator, cd/DVD player, etc.
Pe perete l-as prefera daca e foarte mare (astfel incat pe comoda ar arata ingrozitor, urias.)
Cum insa personal imi place diagonala de 43inch, aceasta merge foarte bine si pe o comoda, masuta pentru TV, sau chiar locasul interior al multor piese de mobilier pentru dormitor.
Cand ai un TV cu diagonala de 55-65inch++, deja iti da impresia de "cinema-ul saracului", si daca il pui pe perete vei obtine un efect mai imersiv.
Depinde în ce camera îl pui...in bucătărie și baie merge pe perete iar în dormitor și living sau sufragerie pe comoda. Spor!
Sara2 întreabă:
Lucian02 întreabă:
trueHeisenberg întreabă:
TeCapcaunez întreabă:
TeCapcaunez întreabă: