Stiu si eu clipuri de genul... facute de vietnamezi sau ce natie or fi ei. Sunt fake 100% pentru ca in primul rand componentele electronice n-au cum sa functioneze din moment ce placile respective au fost indoite sau tinute in mediul extern expuse la intemperii. O placuta electronica are multe straturi iar intre acele straturi se afla trasee care fac legatura intre componente din diferite locatii ale acesteia. Prin indoire nici cel mai bun electronist nu are cum sa restaureze o asemenea placa.
Am vazut si eu cateva clipuri de genul acesta si sunt de-un penibil extraordinar.
Apa e cel mai mare dusman al electronicii.
Păi și atunci de ce fac aceștia acele clipuri? Cu ce scop? Și ale cui crezi că sunt telefoanele acelea stricate?
Cam din acelasi motiv pentru care fac si aia care mananca, vizualizari. Deci cum sunt persoane carora le place sa vada pe altcineva cand molfaie mancare asa sunt si persoane pasionate de restaurari/ reparatii s-a.m.d.
Stai ca inca nu ai dat de aia care se lauda c-au descoperit "free energy"
Este posibil! Daca bagat in apa nu a ajuns apa la circuite, sau daca odata ajunsa nu a stricat nimic pe acolo, poate sa ti-l faca functional. Nici ei nu readuc pe toate la viata, doar unele. Depinde de situatie.
Este imposibil ca tu sa bagi o placuta electronica sub apa, s-o freci cu peria si sa nu corodeze plus ce am expus eu mai sus referitor la cele indoite.
Aia au dispozitivele respective dubluri, unul il strica si-l "altereaza" sa para gasit si defect iar unul in stare buna/ functional. Apoi prin magia editarii video se "restaureaza".
Da este posibil. Eu la un Samsung s6 i-am schimbat bateria, placa de baza si cealalta placa cu conectorul pentru incarcat. L-am facut din negru alb, etc. Celui care i-ai dat funda iti vorbeste despre placi indoite insa in video-ul tau se poate vedea cum se schimba total.
Este ca la masina, un mecanic ti-o poate schimba total. Sau la mine la firma. Tecnicul poate restaura total un aparat tehnologic. Este ca un inginer care intelege mersul si schimba lucrurile de la A la Z. Nici eu nu sunt mai prejos. Odata astia la servici la mine credeau ca lucrurile nu functioneaza pana am aparut eu si am facut un motor ca sa functioneze (cateodata abilitatea, priceperea, credinta, intuitia si interesul bate inteligentii). Deci a trebuit sa le demonstrez la aia care erau in postura pentru asa ceva si nu gaseau solutii ca lucrurile functioneaza.
Nu vreau sa vorbesc despre subiectul acesta pentru ca nu este moral pentru ei, insa sa stii ca este posibil, dar sa stii ca ala care detine aceste puteri nu o sa ti le spuna tie. Pe piata muncii exista o rivalitate si invidie iesite din comun. Pana si unii sefi pot sa te invidieze insa daca vad ca oamenii te iubesc si merge firma te respecta.