| bigigiemall a întrebat:

Voi cum vedeti viata si tehnologia din viitor
Daca de acum din 2014 incep sa apara telefoane flexibile si invizibile, ochelari cu android si holograme, ceasuri cat mai performane tot doar "performant"
Cum credeti ca va arata lumea peste 50-100 de ani.
Plina de blocuri imense? holograme peste tot, roboti cu " propria lor minte" asa cum am citit intr-un articol, masini normale cum sunt in ziua de azi... dar care sunt accesorizate cu motoare ultra puternice incat sa se ridice in atmosfera si sa zboare?
Ce parere aveti despre declaratia unui om de stiinta ( In viitor nimic nu va mai fii imposibil)
La ce va duce gandul acesta la bine sau la rau?
Si mai ales nu vi s-ar parea o imagine " apocaliptica"?
Dau funda pentru un raspuns ingenios happy

4 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Apocaliptic mi s-ar parea ca omul sa isi continue tendinta stupida catre material si sa continue omisiunea a ceea ce e cel mai important in viata: spiritul si o viata cu adevarat fericita (ceea ce am spus nu implica absolut deloc sustinerea religiei si a credintei, am zis doar SPIRIT)

| RazvanRo22 a răspuns:

Eu cred ca tehnologia in viitor o sa ne distruga, ne autodistrugem singuri. Bineinteles, pe mine unul, acest gand ma duce la rau si clar este o imagine apocaliptica. Avand in vedere caci de aici vine si incalzirea globala fiind poluare, radiatii, etc. Se vede clar ca si anotimpurile cel putin la noi in tara nu mai sunt cum erau acum cu cel putin 10 ani in urma.
Deci, asadar si prin urmare nu vom avea un final prea fericit datorita tehnologiei, in afara de avantajul ca ne poate face munca mai usoara dar cum s-a trait acum zeci sute de ani foarte bine, asa s-ar putea trai si in ziua de azi.
Cam asta a fost parerea mea

| RAY a răspuns:

Numi pot imagina asta daca as putea as deveni miliardar in dolari, eu daca as putea as salva umanitatea de foamete, bolii, saracie, violenta, religie cancerul umanitati umane, as lungi viata

| bigigiemall explică (pentru RAY):

Se spune ca in 2060 vor descoperii formula vietii.laughing
Ma intreb daca iti cade o piatra in cap. sau te calca trenu continui sa traiestilaughing?