Apocaliptic mi s-ar parea ca omul sa isi continue tendinta stupida catre material si sa continue omisiunea a ceea ce e cel mai important in viata: spiritul si o viata cu adevarat fericita (ceea ce am spus nu implica absolut deloc sustinerea religiei si a credintei, am zis doar SPIRIT)
Eu cred ca tehnologia in viitor o sa ne distruga, ne autodistrugem singuri. Bineinteles, pe mine unul, acest gand ma duce la rau si clar este o imagine apocaliptica. Avand in vedere caci de aici vine si incalzirea globala fiind poluare, radiatii, etc. Se vede clar ca si anotimpurile cel putin la noi in tara nu mai sunt cum erau acum cu cel putin 10 ani in urma.
Deci, asadar si prin urmare nu vom avea un final prea fericit datorita tehnologiei, in afara de avantajul ca ne poate face munca mai usoara dar cum s-a trait acum zeci sute de ani foarte bine, asa s-ar putea trai si in ziua de azi.
Cam asta a fost parerea mea
Numi pot imagina asta daca as putea as deveni miliardar in dolari, eu daca as putea as salva umanitatea de foamete, bolii, saracie, violenta, religie cancerul umanitati umane, as lungi viata
Se spune ca in 2060 vor descoperii formula vietii.
Ma intreb daca iti cade o piatra in cap. sau te calca trenu continui sa traiesti?
anonim_4396 întreabă: