Sincer m-am cam plictisit de toate.
Ceea ce ma "supara" destul de tare e ca fiecare aplicatie are chat propriu. De ce ai avea nevoie de 70 de aplicatii care in mare fac acelasi lucru?
"lumea inca vorbeste de Instagram ca si cum ar fi aparut acum 2 zile"
Nu conteaza prea tare cand a aparut. Conteaza ca pe Facebook au inceput sa faca conturi toti batranii. In comparatie, pe Instagram sunt mai multi tineri. De-aia pare nou.
Nu e chiar "vechi din 2010" ca a tot fost actualizat si diferentele sunt mari.
E ca si cand ai ajunge in clasa a 10-a la scoala si zici dintr-o data "ba, m-am plictisit, sunt aici de 10 ani, ia sa ma duc eu in clasa 1 la alta scoala".
Nu e acelasi lucru. "Scoala" (liceul, de fapt) trebuie terminat, nu poti renunta in a10a.
Retelele de socializare pot fi inlocuite, asa cum inlocuiesti orice lucru care se uzeaza. Si cum spunea cineva mai devreme, sunt toate cancer. Deci trebuie schimbate.
Incerca tu sa scoti o aplicatie mai buna in 2 zile decat au perfectionat altii Facebook-ul/Instagram-ul ani de zile. Chiar te rog.
"Si cum spunea cineva mai devreme, sunt toate cancer."
Da, cineva care n-a scris un cod toata viata lui probabil si nu stie cu ce se mănâncă un algoritm.
Ne inveti tu sa scriem algoritmi si coduri? Ca precis esti experta. Sigur nu vorbesti doar ca sa te aflii in treaba si sa para ca esti desteapta
Dar cred ca mai degraba te invatam noi pe tine.
Si Facebook are 20 si e inca ce-a mai populara platforma de socializare Instagram o-sa mai stea in picioare in Romania zic inca 10 ani fara probleme
YahOOzOOp întreabă:
EllysS_4019 întreabă: