| Lovelypeaches100 a întrebat:

Voi v-ati lua noul macbook air 2020? E unul nou cu sistemul scissors, nu mai e acel butterfly de care toata lumea se plange. Daca l-ati lua presupun ca l-ati comanda de pe undeva din State? Cred ca acolo au cel mai jos pret, in Romania cand vin produsele Apple tot timpul se scumpesc. Also daca l-as lua, il iau sa il folosesc pentru scoala si chestii de genul. Nu l-as lua sa ma dau mare cum unii ar crede.

1 răspuns:
| Eugen80 a răspuns:

Ce iei din state NU are garantie la noi si macbook-urile au mari probleme de fiabilitate in ultimii ani.
Eu abia am scapat de unul luat in 2018, practic penultimul model care era cu un i5 si 8 gb ram + 256 ssd. Nu as mai da acei bani pe el. L-am laut cu 4.500 lei si abia l-am dat cu 3.000 lei, desi nu l-am folosit mare treaba,
Se simte calitatea, se simte ca s-au folosit materiale ok, este ergonomic, dar mai departe de atat... cam nimic. Sincer un Lenovo sau Dell de 3000 lei ti-l faci cum vrei, pui si 16 gb pe el si 1 tb hdd si daca iei un i5 de generatie 9-10 este peste acel ultim modle de macbook.
Indiferent cum il folosesti iti trebuie ceva fiabil si pentru mai multi ani si Apple nu mai este ce a fost si nu merita banii.