Ideea ar fi asa, cine se pricepe sa-si faca un pc pe bucati, nu o sa cumpere de la tine. Cine nu, are multe alte alternative, si are de ales din branduri mai mult sau mai putin cunoscute, cu siguranta mai cunoscut decat al tau. Initial, nu ai cum sa concurezi decat sa vinzi mai ieftin decat ceilalti, si pentru asta ai avea nevoie de discount la componente.
Acum, ce sa zic, intotdeauna exista sanse sa reusesti, si daca nu incerci, nu ai cum sa reusesti.
Iti zic eu o alta idee, iei bani de la oameni si le construiesti tu unitatea, pe care o vor ei, de exemplu iti da 10 milioane si tu iei componente si il faci de la 0 si capacul iti ramane tie.
Doar ca ar trebui sa fii cunoscut, sa vina lumea la tine sa iti zica.
Nu cred ca este cea mai buna solutie. De exemplu exista PC Garage care face acest lucru, iar firma este de incredere. Tu nu poti sa oferi cumparatorului certitudinea ca este bun ceea ce vinzi.
Daca vrei sa faci un ban de buzunar, poti lua telefoane gen Iphone 4 cu ecran spart, ii pui ecran si scoti undeva la 200 lei profit.
Gandeste-te cu calculatoarele deoarece poti iesi in pierdere daca nu ai cumparatori deoarece piesele se devalorizeaza si daca nu te pricepi risti sa strici piesele.
Oricum, eu iti tin pumnii. Bafta!
Pricope_Marius_1997 întreabă: