| PedoBarbie a întrebat:

Vreau o tabletă, dar nu ştiu dacă se merită. Adică eu am computer şi telefon inteligent adică smarthphone pe engleză.
Chiar nu ştiu. Voi ce ziceţi?

16 răspunsuri:
| PinkPanther a răspuns:

Nu se merita, mai bine mai pui niste bani si iti iei un netbook, e cam dublu ca pret dar e mai util

| WR104 a răspuns:

Se pare ca le ai pe toate numai tableta nu, daca ai nevoie ia-ti si tableta.
Numai bine.

| pwp a răspuns:

Mai bine un laptop. tableta e un gadget de fite, dupa parerea mea nu merita.

| CautNume a răspuns:

Nu merita.E ca un fel de smartphone, de care zici ca ai.

| nana0000 a răspuns:

Eu eram tot asa si pana la urma mi-am cumparat noul ipad, dar de atunci intr-o luna si jumatate si ipad-ul si telefonul meu sunt pe undeva prin casa prafuite, dar desigur e super sa imi iau ipad-ul la scoala si toti colegii sunt in jurul meu, dar oricum e alegerea ta, eu de exemplu m-am plictisit repede de ipad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O tableta electrica de gatit iti recomand. Daca nu stii sa gatesti iti bagi telefonul ala inteligent la treaba!

| AlleAlllexandra a răspuns:

Eu as zice sa nu-ti iei tableta. Mai degraba i-ati un laptop de banii aia..Sau hainee laughing

| Darkguy a răspuns:

Nu se pune problema ca alti nu au ce manca si nu mai stiu eu ce.Adica, ai calculator, dar e fix. Si cand nu poti sa folosesti calculatorul ai telefonul. Eu zic sa nu iti iei. (Poate iti mai iei si vreo teapa) happy

| DesireMaria a răspuns:

Iti sugerez sa nu cumperi. poate ca alti copi nu au nici ce manca si tu vrei sa ai de toate!

| mihaelapestrita a răspuns:

Buna. Intra aici http://is.gd/lBOlut si fa o comparatie intre tableta si telefon si vezi daca se merita sau nu, acum depinde si pentru ce iti trebuie.

| Lorenna200697 a răspuns:

Daca ai posibilitatea sa iti iei si tableta. de ce nu? adica o poti lua unde vrei. computerul nu-l poti lua cu tine oriunde.
Ai aici tablete ..si sunt si ieftine: http://www.cel.ro/tablete/?gclid=CPL4t-6Tn7QCFQNd3godU3oAjQ
Oricum, ramane alegerea ta. daca tu chiar vrei i'ati tableta...eu cred ca e de folos

| Odise a răspuns:

Depinde de ce vrei tu.Adica daca ai bani si consideri ca ti-ar trebui si o tableta atunci cuparo. Daca consideri ca telefonul tau sicomputerul de ajuta indeajuns atunci du-te si cumpara-ti altceva, poate haine sau altceva. Sper ca te-am ajutat

| Cristithebest a răspuns:

Eu zic daca ai telefon no cumpara dar daca te tenteaza treaba te adica intelegi ce vr sa spun nu e nici o dif decat ecranu(comparativ cu smartphoneu)

| KrazZzyXoX a răspuns:

Eu iti zic sa nu-ti iei. Adica, pana mea, si eu am laptop si un HTC [smartphonewinking] si, pe bune ca nu mi-as lua tableta. Nu sunt prea practice. Vezi pe cate unul in timpul unui concert care-si scoate tableta si incepe sa filmeze! LOL! laughing Dar tu faci cum vrei

| Sabster a răspuns:

Tableta merita sa o ei numa daca ai internet pe ea alfel o ei degeaba.