Nu se merita, mai bine mai pui niste bani si iti iei un netbook, e cam dublu ca pret dar e mai util
Se pare ca le ai pe toate numai tableta nu, daca ai nevoie ia-ti si tableta.
Numai bine.
Eu eram tot asa si pana la urma mi-am cumparat noul ipad, dar de atunci intr-o luna si jumatate si ipad-ul si telefonul meu sunt pe undeva prin casa prafuite, dar desigur e super sa imi iau ipad-ul la scoala si toti colegii sunt in jurul meu, dar oricum e alegerea ta, eu de exemplu m-am plictisit repede de ipad
Eu as zice sa nu-ti iei tableta. Mai degraba i-ati un laptop de banii aia..Sau hainee
Nu se pune problema ca alti nu au ce manca si nu mai stiu eu ce.Adica, ai calculator, dar e fix. Si cand nu poti sa folosesti calculatorul ai telefonul. Eu zic sa nu iti iei. (Poate iti mai iei si vreo teapa)
Iti sugerez sa nu cumperi. poate ca alti copi nu au nici ce manca si tu vrei sa ai de toate!
Buna. Intra aici http://is.gd/lBOlut si fa o comparatie intre tableta si telefon si vezi daca se merita sau nu, acum depinde si pentru ce iti trebuie.
Daca ai posibilitatea sa iti iei si tableta. de ce nu? adica o poti lua unde vrei. computerul nu-l poti lua cu tine oriunde.
Ai aici tablete ..si sunt si ieftine: http://www.cel.ro/tablete/?gclid=CPL4t-6Tn7QCFQNd3godU3oAjQ
Oricum, ramane alegerea ta. daca tu chiar vrei i'ati tableta...eu cred ca e de folos
Depinde de ce vrei tu.Adica daca ai bani si consideri ca ti-ar trebui si o tableta atunci cuparo. Daca consideri ca telefonul tau sicomputerul de ajuta indeajuns atunci du-te si cumpara-ti altceva, poate haine sau altceva. Sper ca te-am ajutat
Eu zic daca ai telefon no cumpara dar daca te tenteaza treaba te adica intelegi ce vr sa spun nu e nici o dif decat ecranu(comparativ cu smartphoneu)
Eu iti zic sa nu-ti iei. Adica, pana mea, si eu am laptop si un HTC [smartphone] si, pe bune ca nu mi-as lua tableta. Nu sunt prea practice. Vezi pe cate unul in timpul unui concert care-si scoate tableta si incepe sa filmeze! LOL! Dar tu faci cum vrei
Gavril_Catalin_1998 întreabă: