| Marius1789 a întrebat:

Vreau păreri de la cei care a testat și le-a mers: Cum îmi fac un stick pe care punun Windows și să pot instala Windows-ul? Nu dați site-uri că am făcut ca acolo și nu îmi apare să apăs vreo tastă să încep instalarea.

6 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Windows USB/DVD Tool
e utilitatea gratuita oferita de Microsoft pentru a scrie imaginea ISO de windows intr-un stick sau pe un dvd.
e simplu de utilizat si rapida.
apoi, in cazul in care folosesti stick usb, dupa ce scrii imaginea cu ajutorul utilitatii respective, conectezi stick, si cand startezi, daca nu incepe instalarea, atunci intri in bios si alegi ca optiune de boot usb storage sau removable disk. depinde de fabricant, o sa ai una sau alta in optiuni. dai F10 ca sa conservi schimbul facut in bios.
startezi si ar trebui sa starteze din stick.
bafta. daca ai vreo nelamurire arunci scrie.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum au spus si ceilalti, poti face un stick bootabil cu Rufus sau windows usb/ dvd tools, dar windowsul care il bagi in acel program trebuie sa fie in format.iso. Cum faci un fisier.iso din niste file cu windows? Descarci imgburn, deschzi programul si dai click pe Create image file from files/folders, in cazul in acere ai windowsul in pc sau pe create image file from disc atunci cand windwsul este pe un cd sau dvd. Alegi o locatie unde sa se salveze windowsul in format iso. Abia apoi deschizi rufus si urmezi pasii din program.Cand ajungi sa aduci windowsul in program, alegi acel windwows pe care tocmai l-ai facut in format.iso. Bafta!

| Moale_Bogdan_1994 a răspuns:

Rufus