Daca vrei sa-ti inlocuieste placa video curenta cu 630, nu va fi nicio problema.N-are lagatura RAM-ul cu placa video.Nu conteaza ca unu e DDR3 si altu DDR2.
Si clar ca e mai bun DDR3 pentru ca e mai evoluat desii nu va functiona la putere maxica doatorita placii de baza ddr2
Du-te si mai informeaza-te inainte sa dai informatii false aici.
Baiatu du-te si fa nani cand o sa stii tu cate stiu eu mai baga-te in seama ok?
N-are nicio treaba placa de baza cu placa video, nene.Eu am placa video DDR3 pe placa de baza DDR2 si n-am nicio problema.Am jucat cam tot ce se putea juca pe placa mea video.
Bai omule nu te mai baga in seama da? Am zis ca nu merge placa video ddr3 la performanta maxima pe o placa de baza ddr2. eu cred ca tu ori ai 8-10 ani ori ai peste 15 si esti prost...
Arata-mi un singur site de incredere unde sa scrie asta si te cred.Si nu trebuie sa ai 40 de ani sa stii ce-i aia placa video si placa de baza, OK?
Ok daca tactu e asa de destept de ce nu a stiut la 5 ani ce-i aia? nu stie nici acu asa ca fa bine si taci din gura nu te mai da interesant ca dai dovada ca esti prost
Vii si doar ma insulti? Ce argumente ai? Si n-am spus ca taica-meu stie ce-i aia placa video.Am spus ca nu-ti trebuie facultate sa stii niste lucruri fundamentale.