Nu ai cum. decat sa i-o ceri. dar nu cred ca ai neaparat nevoie de parola ei. daca vrei sa descoperi ceva nu cred ca vei decoperi pe mesenger
Daca ii cunosti datele personale cum ar fi numele, data nasterii, cauti pe net la mes. y fargot my password si completezi, ti-l da acolo.
Ba nimeni nu poate sparge parola daca nu sti la perfectie informatica si oricum daca cei de la yahoo vad asa ceva nu cred ca l-ar place dar poti so inviti pe prietena ta acasa si sa se logeze pe idul ei si ugh o sa instalezi un program are inregistreaza parola prietenei tale asta ete cam singura metoda prin care o poti face bafta
Buna! Oricate site-uri pentru a sparge parola atltcuiva ai cauta... sa stii ca e in zadar.Nu exista asa ceva! Numai hackeri cred ca pot face asta. Dar u nu...
Exista o varianta. da'nu e sigura.adica doar daca stii cate ceva despre ea.
poti da. cand intri pe mess(cand trebuie sa scrii id, parola)...Forgot my password.
si acolo scrii idul ei.si trebuie sa reaspunzi la niste intrebari puse de ea cand siá facut idul si te intreba si data nasterii. etc... dar referitor la intrebari sunt in engleza. le traduci.si daca nu stii raspunsul poti sa o intrebi pe prietena ta.atunci ii poti schimba parola si..
atat stiu .
sper sa te ajute. funitaa?.
nu stiu cum poti afla parola, dar stiu cum poti sa ió schimbi.si ea nu va sti ca tu iái schimbat-o.
bafta
Ceri un lucru imposibil, imi pare rau sa te dezamagesc. Nu te lasa inselat de site-urile care iti promit sa te ajute in legatura cu problema asta, pentru. ca ti-ai putea supara foart tare prietena. Aceste site-uri nu fac decat sa ii trimita un mail utilizatorului prin care il anunta ca un alt utilizator cu un id "X" doreste sa ii afle parola.
madalin999_5345 întreabă: