| vladionut94 a întrebat:

Vreau sa cumapr procesoru asta Procesor Intel® CoreTM i7-4790K, 4.0GHz, Haswell, 8MB, Socket 1150, Box

si nu stiu unde sa ma uit sa vad ce socket are placa mea de baza sa vad daca i compatibil cu procesoru
ps:dau funda cine ma ajuta
pps: si ceva pareri daca este bun procesoru pentru gaming

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca s-a nascut nimeni cu cunostiintele necesare sa utilizeze un calcualtor. Cu totii am fost in locul celui care a pus intrebarea, la un moment dat. Mai usor cu arogantele ca nu isi au rostul.

35 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns (pentru FatUglyVirgin):

Nu are nevoie de romana. Dupa cum trateaza romana, ma indoiesc de legalitatea afacerilor parintilor lui. Cunosc citeva cazuri de milionari in euro care chiar au muncit pentru banii aia si in toate cazurile respective, oamenii au avut grija de educatia copiilor si mai ales au facut astfel incit si copii sa vada cum se munceste si se cistiga un ban si sa il pretuiasca, nu sa arunce pe toate rahaturile ca is potenti financiar parintii. Faptul ca imi permit niste chestii nu inseamna ca am si nevoie de ele, dar cine sa inteleaga asa ceva...
P.S. Imi permit i7 dar ma simt foarte bine cu i3. A, da, si o sa fac cu i3-ul mult mai multe decit va face el vreodata cu i7. Inclusiv la capitolul bani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru KodrutZ):

Omule, cand vrei sa faci pe cineva de rahat ca nu stie romana straduieste-te sa tastezi corect.
Citeva=cateva, incit=incat, inca si copii = incat si copiii, cistiga = castiga, is=sunt
Sa spui ca daca a tastat cateva cuvinte gresit parintii lui au afaceri ilegale sunt acuzatii grave si nefondate.

| KodrutZ a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu scriu cu â in loc de î fiindca asa am invatat si nu ma plateste nimeni sa scriu conform regulilor de rahat bagate mai recent. De aia am luat 9 la bac la scris, ca m-am pisat pe â si nicun/nicio si alte rahaturi pentru retarzi introduse de imbecilii de la academie... OK, am mincat un i la copiii acolo, mea culpa. Acuzatii grave si nefondate? Mai citeste o data intrebarea lui. Mai uita-te la alte intrebari si raspunsuri de-ale lui, apoi zi-ne si noua daca ai impresia ca el are habar care e valoarea banului si ce inseamna sa muncesti pentru ceva si mai ales ce inseamna sa cumperi ceea ce ai nevoie, nu ceea ce iti permiti. Oh, da, si el tasteaza MEREU chestii gresite. Gresite grav, nu ca ar minca un i sau ar pune o litera aiurea din cauza vitezei...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru KodrutZ):

laughing Nu am zis ca esti analfabet sau altceva, Doamne fereste, doar mi s-a parut amuzanta situatia si nu m-am putut abtine.
Pana la urma si sa aiba afaceri ilegale nu prea e treaba noastra ci a politiei.
Si eu recunosc pe o parte ma oftic cand vad oameni care au pc de 60 de milioane si nu stiu cum sa il bage in priza, nu stiu sa bage un microfon, nu joaca decat jocuri de prin 2006, dar asta e vina mea ca ma oftic, nu are el nici o vina.

| KodrutZ a răspuns (pentru anonim_4396):

Nici nu ma ofensasem in mod deosebit, daca a parut cumva. Am mentionat si mai devreme, CUNOSC DIRECT familii de milionari in euro si NICI UNA nu are copii de genul astuia. "Daca am bani, atunci imi permit." Toate familiile respective si-au educat copiii astfel incit sa vada cum se cistiga un ban si, de multe ori, pina sa ajunga sa se implice in afacerile familiei, au inceput cu munca de jos. Genul asta de oameni niciodata nu vor cumpara chestii scumpe doar fiindca isi permit si nici nu vor uita vreodata sa zica saru'mina femeii de servici, chiar daca ei sint sefi peste o mie de angajati. Una e sa fii bogat prin munca, si alta e sa fii imbogatit peste noapte din cine stie ce jmenuri imobiliare dar tie inca sa iti curga colbul din buletin, daca intelegi ce vreau sa zic.

Legat de astia cu calcuri scumpe care se joaca CS si mai stiu eu ce fail de joc... noi sa fim sanatosi! Mie intotdeauna mi s-a parut o adevarata provocare aceea de a face mult cu putin, chiar daca sa zicem ca mi-as fi permis mai multe. Par example, telefonul - am un ZTE Open C care m-a costat 115 dolari cu tot cu transport, si are 3G, o camera de 2 MP, GPS si WiFi. Pot sa vorbesc, pot sa trimit mesaje, pot sa ma dau pe FB sau sa ma orientez pe harta. A, pot sa fac si niste poze cit-de-cit descifrabile si sa le urc pe FB. Oare citi dintre astia cu telefoane de 1500-2500-3000 RON fac mai mult de atita? A, da, si sa ascult muzica... dar pentru asta am mp3 player adevarat.