| Aero_2277 a întrebat:

Vreau sa cumpar in iPad 2 32GB sau 64GB de la eMag.Nu il iau din alta parte stiu ca e mai ieftin si pe la alte shoppuri.
Ideea e urmatoarea:
Care este diferenta dintre un iPad cu 3G si unul fara?
Eu il iau pentru calatorii.Pentru Avion ca sa nu mai car laptopul dupa mine.In avion pot sa foloses 3G sau wireless cu tableta?

Ma intereseaza un raspuns rapid si precis pentru ca in 2 saptamana plec in SUA si o sa am de stat vreo 12h amortit in avion...

dau fuunda si de toate.hee hee

Răspuns Câştigător
| ΔH a răspuns:

3G-ul se foloseste de cartela SIM a operatorilor pentru a te putea conecta la internet.

In avion nu exista 3G deoarece in avion este interzisa folosirea telefonului. (care este fix aceeasi smecherie).

Legat de wifi, am citit ca unele companii au internet prin wifi in avion, daca platesti mai mult, sau ceva de genul...

4 răspunsuri:
| Aero_2277 explică:

Ady,nu m-am nascut ieri.
Tocmai ai zis cea mai mare tampenie.
Atunci un telefon Nkia aparut acum 6 ani cu camera VGA(ca iPad-ul) e 3G?
inseamna ca eu cu Nokia E72, am telefon ultra-performant daca ma iau dupa tine.

| thmmy a răspuns:

Un ipad cu 3g are o viteza de transfer de date mai mare decat unu fara 3g. ( 3G= third generation, deci ceva mai bun )

| thmmy a răspuns:

Un ipad cu 3g are o viteza de transfer de date mai mare decat unu fara 3g. ( 3G= third generation, deci ceva mai bun )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut,3G este camera de facut poze si este pusa langa ecranul telefonului si cand iti faci poze nu mai intorci telefonul, te uiti direct pe ecran