| yosvlad a întrebat:

Vreau sa fac un DVD in format. avi, pentru DVD-playerul meu. Doar ca filmul pe care vreau sa-l scriu pe dvd are subtitrarea in engleza scrisa pe film. Am descarcat de pe net subtitrarea in romana, dar stie cineva un cod pe care sa-l scriu in notepad ca sa imi faca un background negru in subtitrarea in romana pentru a o acoperi pe cea in engleza? Ma refer la un cod asemanator cu el pentru Italic (...), Blod (...)etc.
Trebuie sa folosesc acest cod pentru ca din setarile dvd-playerului nu pot face asta...

3 răspunsuri:
| GlobaL a răspuns:

Din cate stiu eu la filmele cu subtitrare inclusa nu prea poti sa schimbi limba deoarece ea este integrata in film si s-ar putea daca umbli la subtitrare sa nu-ti mai citeasca filmul.in cerca cu un program specializat an asa ceva!

| DESTIAMCAMABAGIINCRIZANUTELUAMIUBIRE a răspuns:

Salut cand faci filmul baga subsistrarea in cd impreuna cu filmul si se ve vedea traducera o va citi dvd automat bafta dvd nu citesc coduri, softuri ele citesc doar mp3, avi etc

| yosvlad explică:

Ma refer la acest tip de efect http://img830.imageshack.us/f/pozaq.jpg/ cred ca exista un cod pentru a face background negru subtitrarii in romana. nu modific numele subtitrarii, adaug codul in continutul ei.