| lemmon a întrebat:

Vreau sa ii blochez id unei "prietene" dar nu stiu cum.pls detalii... funda:*

Răspuns Câştigător
| Maddu a răspuns:

Daca ai parola de la di ei. e ok! Sau baga la yahoo messenger id ei si o parolala vraja fa asta de mai multe opri pana iti intra o pagina.incearca sa dai acolo sa recuperezi parola de mai multe ori si se blocheaza insa daca vrei sa il blochezi pe mai multe zile fa asta in fiecare zi. Dar eu zic ca faza cu parola e mai bune. i'o schimbi sh gatabig grinSAu daca ii sti cum a completat campurile alea cand a facut idbig grin

7 răspunsuri:
| Fuckthislife0406 a răspuns:

Incearca d multe ori o parola care nu merge...la un momendat se blocheaza

| Ana a răspuns:

Poti sa scrii id ei si sa bagi numai parole gresite pana se blocheaza dar dupa o zi isi revine.

neluL
| neluL a răspuns:

Deea! ce suparata esti! deschizi messengerul apoi scrii id-ul (victimei)si dupa aceea apesi vreo 5 parole la intamplare si gata e blocat ID blocat! Sper ca te-am ajutat!

| andThatsHowIMetYourMother a răspuns:

Nu poti bloca ID-u in sensul de "account" unei persoane, doar Igore Messenger->>Preferences-->Ignore List.

neluL
| neluL a răspuns:

Dar mai bine ai folosii functia ignore! clik pe messenger\clik pe privacy options\clik pe ignore list\clik pe ADD si apoi introduci ID-ul persoanei de care vrei sa scapi!

| ℬaby a răspuns:

Buna, draga deea. happy
Mai fata, acea "prietena" a ta, cand va afla ca i-ai blocat idul. ca sigur va fi si un complice, nu va fi de bine, si din contra, "pretena" ta iti va face tot raul posibil.

In fine oh go on. Daca vrei sa ii spargi id-ul acelei persoane, incearca sa te lingusesti pe langa ea, sau s-o chemi la tine, sa o lasi sa intre pe id, si este un program care inregistreaza toate parolele dintr-o zi. Pur si simplu pui idu si-ti da parola.happy. Si daca ai intrat pe id ii schimbi parola si punct -.-.

P>S> Te sfatuiesc mai bine sa stai chill.Nu face rau altcuiva.

Pe curand!
Semnat ByBy love struck

| Diana_Radu_1986 a răspuns:

Radu steluta