Buna! Cartusele sunt reincarcabile, insa dupa ce le reincarci, datorita acelui chip montate pe cartuse, imprimanta nu o sa mai recunoasca nivelul tusului din cartus. imprimanta ta o sa functioneze normal, doar ca o sa ti se aprinda beculetul acela care te avetizeaza ca nu mai ai tus. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Ai imprimanta asta si ai mai reincarcat-o? Vreau si eu sa imi cumpar una
Da am reincarcat de vreo 8 ori pana acum si nicio problema. un prieten are una la fel insa dupa 4 incarcari s-a dus cartusul. acum are unul nou nu stiu la a cata incarcare este dar merge.
Mie mi s-a ars cartusul dupa ce am incarcat prima oara. Am incarcat cartusul, insa cu toate ca era full imi aparea tot cam cat era inainte; foarte putin. Dupa ce mi s-a descarcat de tot nu mi-a mai recunoscut cartusul.
Adica s-a ars. Nu o recomand! Este una din cele mai proaste achizitii. Mai bine iti iei un Samsung ML-1915. Nu prea mai gasesti pe site-uri precum eMAG, dar daca stai sa cauti mai mult pe net o gasesti cu garantie de 6 luni(sau atermene asemanatoare). Eu ti-o recomand ca o am la servici. O tin aprinsa aproape non-stop, trag in jurul a 150 foi pe zi si inca functioneaza ireprosabil. Este pusa in functionare cu peste 2 ani in urma.
Dupa ce incarci prima oara cartusul, mai utilizezi imprimanta maxim 100 foi; dupa care nu iti mai recunoaste cartusul. Deci se arde cipul dupa prima incarcare! NU SE MERITA.
Ai imprimanta aceasta si ai reincarcat cumva?
Da,
Orice cartus este reincarcabil dar trebuie sa iti cumperi kit de reincarcare. Uite scrie si aici: http://bit.ly/1fSRYzU jos de tot