| DenisCHW a întrebat:

Vreau sa imi cumpar o noua placa video (nVIDIA geforce gt 630 2gb DDR3) am un procesor atnlon 64 X2 5200+ si placa de baza As Rock.
Acum am placa video incorporata asa ca pe langa AsRock scrie Geforce 7025, nforce 630a.
Am 2GB memorie RAM.

As vrea sa stiu daca as cumpara placa video (nVIDIA geforce gt 630 2gb DDR3) ar suporta-o calculatorul!
Primul raspuns funda si sa fie explicit!

Răspuns Câştigător
| halogen001 a răspuns:

Am gasit placa aici http://www.asus.com/Graphics_Cards/GT630DCSL2GD3/specifications/, deci merge pe PCI Express 2.0.
De sus din intrebare nu se vede modelul placii de baza, dar daca placa de baza are slot PCI Express 2.0 atunci placa video se potriveste si merge bine.
Puterea consumata de placa video noua e de 75W, procesorul onsuma maxim 65W, deci ar fi buna si o sursa de alimentare mai puternica, in cazul ca cea existenta nu are destula putere. Daca sursa e mai mare, e OK, daca e mai mica nu merge bine.
Sistemul de racire pare a fi pasiv, adica nu are ventilator propriu si la 75W se incalzeste foarte tare, deci un ventilator conectat la 12V la sursa sau in placa de baza unde e loc de ventilator si pozitionat asa incat sa dea aer spre radiatorul placii video ar fi recomandat.

0 răspunsuri: