Ideal ar fi sa-mi spui ce faci tu pe un laptop, ce aplicatii folosesti etc si astfel sa iti recomad un laptop pentru cerintele tale.
Facebook, Instagram. Daca tac'su o fi senator/deputat/abonat la banu' public, sa lasam copiloo sa isi cumpere ce vrea. 7000, un mizilic.
Nu inteleg de ce imi raspunde alta persoana?!
Adica omul a intrebat ceva si vrea raspunsul de ce trebuie sa il asaltati ce raspunsuri gen care nu au legatura cu intrebarea?
Omul are bani 7000 lei. A pus o intrebare, eu ii raspund, asa l-am ajutat, si gata.
Nu ne intereseaza pe noi de unde are suma respectiva de bani. Adica daca incepi sa te legi de banii lui mai ales atunci cand sunt si multi suna a invidie. Daca avea o suma de 1000 lei te radeai de el ca sunt prea putini bani....In fine.
Nu e vorba de 7000, e vorba de cum a pus el problema. A pus problema ca si cum as zice eu acum "am 10 RON de praduit, ce bere sa imi iau, chit ca e seara, am un pahar de vin, si parca nu as avea nevoie de bere"
Am 16 ani, nu mai sunt un copil!
Si tata e patron de aia am atatia bani!
Degeaba e patron daca nu te-a invatat cum se cistiga un ban. La 16 ani esti copil, mai ales atita vreme cit traiesti pe spinarea parintilor.
Ciuda?
Deloc. Mila.
Ba iti e ciuda ca parintii mei sunt bogati. Nu inteleg invidia asta.
Mi-e mila ca nu au habar sa te educe si deja dai semne de beizadea. Cunosc familii care i-ar putea cumpara pe ai tai cu banii de plecat in vacanta, doar ca aia MUNCESC si si-au educat copiii cit sa se prinda cum se face un ban si sa nu arunce cu ei pe prostii.
Cumpara un laptop de gaming (preferabil din seria ASUS ROG) cu Windows. MacBook-urile sunt doar o fita care costa prea mult.
Nu vreau de gaming ca am Xbox One.
Atunci cumpara un laptop de 1000-3000 lei. Parerea mea este ca nu merita sa investesti atatia bani intr-un MacBook. Adolescentii astia din ziua de astazi...