Prerea mea este că dai banii aiurea pe un lucru complet inutil, reparăl pe acesta pe care il ai, si cu restul de bani faci altceva, î ti cumperi ceva util, ori in casă, ori de uz personal, părerea mea, nu merită un laptop 24 de milioane, dă l incolo, că la anul apare alt model, si atunci ce faci, sau vrei să fii in pas cu moda?
Moda ♥
Faci cum crezi, dar părerea mea este că nu merită investitia asta pe asa ceva, dar tu stii m ai bine, succes si fii atentă să nu i ei un jaf de laptop să te insele la magazin, că românul este expert la asta.
Sony sau Samsung.Am vazut multi spun vai ce scump laptop vrei sa cumperi.pai la 2400 ce e scump? Nu cred.Un laptop scump este unu la 2-3 mii de dolari.Ce doresti tu este un laptop in limite si nu cred ca te poti da maret cu asa ceva.Nu ai spus tu ce laptop ai, ce performante are ca poate laptopul este bun insa ai ceva virusi si alte ginganii in el si din cauza asta merge slow. Apoi trebuie sa stii si ce net ai ca poti sa ai si OZN ca de netu este slab ala nu merge mai rapid.Inainte sa cumperi da amanuntele astea si poti primi un raspuns bun. Unia zis laptop ultraperformant.De unde frate le mai scoateti la 2400 ultraperformant.Dar na daca ei folosesc probabil calculatoare Pentium 4 e si normal ca pentru ei unul de banii ce tu doresti sa cumperi li se pare cum am spus OZN.Un laptop bun stabil, silentios si asa mai departe este Sony Vaio.Dar cauta sal cumperi de pe net din America, vine cu wind pe el la aceiasi bani.Deci stii ce cumperi nu chestii fara system de operare cum se vind in Romania.Intra pe sitele lor dar bagi north America si acolo vezi modele de care doresti.Dar la baii astia nu poti spune de un laptop ca e foarte scump si super performant.Bafta
Acum cu preturile astea la calculatoare asa este.Dar nu ai ce face ca acum cumperi unu bun si maine deja mai ca este deposit si iti pare rau.Deci in cazul calculatoarelor nu ar trebuie sa ne para rau cind cumparam, ar trebuie sa stim cum sta treaba.Eu am luat un Sony Vaio All in One pentru ca nu-mi mai plac laptopurile si sincer tot nu-s multumit.Nu stiu tu cit te pricepi la calculatoare dar nu imi merge sa setez luminozitatea.Am luat asta acum un an si avea pe el wind 7 ca asa era atunci, dupa aparu wind 8 si eu am zis ok hai sa pun si eu.Am pus wind 8 sint foarte multumit de el insa nu pot seta luminozitatea.Bine ca este setata la maxim adica asa cum ar trebuie dar nu e normal.Am pus acelasi windows 8 pe un laptopt slab si de vrei 3-4 ani vechime si surpriza la ala merg toate.Am zis ce naiba are dar nu am gasit deocamdata un raspuns.Deci nu stiu ce i-as mai putea face sa pot seta luminozitatea.Bine ca asta al meu este touch screen iar laptopul nu.Sa fie din cauza asta habar nu am.Dar uite e o idee buna sa intreb si eu pe aici poate se gaseste careva mai priceput.Tu ai asa macar o idee cam ce ar fi?
Să il fure unul in metrou asta vrea, să arate că ea are si altii mor de foame.
Asa de curiozitate ce vîrstă ai?
La 14 ani inca nu stie valoarea banului
Nu il vrea pentru mine vreau sa cumpar doua. Unul pentru mine si unul pentru o familie
Dar tot nu mi ai răspuns la intrebare.
16
Ok mersi.
Un laptop sau orice lucru scump il cumperi din 2 motive:
1. Ai bani si vrei tot ce e nou si de ultima generatie
2. Ai neaparata nevoie de lucrul ala sa indeplineasca anumite cerinte de care tu ai neaparata nevoie.
3. Din prostie ca vreau sa fiu smecher si mananc toata ziua salam cu paine, am mileu pe televizor si soba in casa, mama lucreaza pe 9milioane vanzatoare la magazin dar vreau laptop si iphone sa creada lumea ca nu sunt ultima proasta dupa strada.
Pe acesta poti sa il vinzi daca stii ca il cumpara cineva si cu banii pe care ii ai + banii cu care a vandut acest laptop poti sa-ti cumperi unul nou mult mai bun. Eu am laptop Sony Vaio si este super bun.