| LiimeXdx a întrebat:

Vreau sa imi cumpar un laptop scump si foarte bun, acesta nu mai functioneaza atat de bine.Mi se blocheaza, greu mi se deschide etc...As vrea un laptop care sa nu depaseasca suma de 24 de milioane.Trebuie sa fie si bun, performant si foarte functionabil.Multumesc,funda+vot!

22 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Prerea mea este că dai banii aiurea pe un lucru complet inutil, reparăl pe acesta pe care il ai, si cu restul de bani faci altceva, î ti cumperi ceva util, ori in casă, ori de uz personal, părerea mea, nu merită un laptop 24 de milioane, dă l incolo, că la anul apare alt model, si atunci ce faci, sau vrei să fii in pas cu moda?

| LiimeXdx explică (pentru CristiDinBucuresti):

Moda ♥

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru LiimeXdx):

Faci cum crezi, dar părerea mea este că nu merită investitia asta pe asa ceva, dar tu stii m ai bine, succes si fii atentă să nu i ei un jaf de laptop să te insele la magazin, că românul este expert la asta.

| relian a răspuns:

Sony sau Samsung.Am vazut multi spun vai ce scump laptop vrei sa cumperi.pai la 2400 ce e scump? Nu cred.Un laptop scump este unu la 2-3 mii de dolari.Ce doresti tu este un laptop in limite si nu cred ca te poti da maret cu asa ceva.Nu ai spus tu ce laptop ai, ce performante are ca poate laptopul este bun insa ai ceva virusi si alte ginganii in el si din cauza asta merge slow. Apoi trebuie sa stii si ce net ai ca poti sa ai si OZN ca de netu este slab ala nu merge mai rapid.Inainte sa cumperi da amanuntele astea si poti primi un raspuns bun. Unia zis laptop ultraperformant.De unde frate le mai scoateti la 2400 ultraperformant.Dar na daca ei folosesc probabil calculatoare Pentium 4 e si normal ca pentru ei unul de banii ce tu doresti sa cumperi li se pare cum am spus OZN.Un laptop bun stabil, silentios si asa mai departe este Sony Vaio.Dar cauta sal cumperi de pe net din America, vine cu wind pe el la aceiasi bani.Deci stii ce cumperi nu chestii fara system de operare cum se vind in Romania.Intra pe sitele lor dar bagi north America si acolo vezi modele de care doresti.Dar la baii astia nu poti spune de un laptop ca e foarte scump si super performant.Bafta

| Gogu06 a răspuns (pentru relian):

Eram ironic cu ultraperformant. ideea era ca la ce fac majoritatea fetelor pe laptop nu le trebuie mai mult de 1500 ron buget

| Gogu06 a răspuns (pentru relian):

O spun din experienta ca am un Dell de 4 ani de zile sunt super multumit de el, dar imi pare rau ca am dat atatia bani pe el la vremea aia. Acum vreau sa il vand si sa imi iau un netbook.

| relian a răspuns (pentru Gogu06):

Acum cu preturile astea la calculatoare asa este.Dar nu ai ce face ca acum cumperi unu bun si maine deja mai ca este deposit si iti pare rau.Deci in cazul calculatoarelor nu ar trebuie sa ne para rau cind cumparam, ar trebuie sa stim cum sta treaba.Eu am luat un Sony Vaio All in One pentru ca nu-mi mai plac laptopurile si sincer tot nu-s multumit.Nu stiu tu cit te pricepi la calculatoare dar nu imi merge sa setez luminozitatea.Am luat asta acum un an si avea pe el wind 7 ca asa era atunci, dupa aparu wind 8 si eu am zis ok hai sa pun si eu.Am pus wind 8 sint foarte multumit de el insa nu pot seta luminozitatea.Bine ca este setata la maxim adica asa cum ar trebuie dar nu e normal.Am pus acelasi windows 8 pe un laptopt slab si de vrei 3-4 ani vechime si surpriza la ala merg toate.Am zis ce naiba are dar nu am gasit deocamdata un raspuns.Deci nu stiu ce i-as mai putea face sa pot seta luminozitatea.Bine ca asta al meu este touch screen iar laptopul nu.Sa fie din cauza asta habar nu am.Dar uite e o idee buna sa intreb si eu pe aici poate se gaseste careva mai priceput.Tu ai asa macar o idee cam ce ar fi?

| Gogu06 a răspuns:

Si ce vrei sa faci tu cu laptopu asta ultraperformant de 2400 ron?

| LiimeXdx explică (pentru Gogu06):

Sa il amwinking Celalalt nu imi placea culoarea+nu functiona deloc bine sad Nu mi-am dat seama si l-am cumparat... oricum ma poti ajuta, da sa nu ca nu inteleg straight face

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Gogu06):

Să il fure unul in metrou asta vrea, să arate că ea are si altii mor de foame.

Asa de curiozitate ce vîrstă ai?

| Gogu06 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

La 14 ani inca nu stie valoarea banului

| LiimeXdx explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu il vrea pentru mine straight face vreau sa cumpar doua. Unul pentru mine si unul pentru o familie happy

Dar tot nu mi ai răspuns la intrebare.

Ok mersi.

Nu il vrea numai pentru mine.Cumpar 2. Unul pentru mine si unul pentru o familie happy cu copii care isi doresc de mult unul si vreau sa le fac o bucurie happy

| Gogu06 a răspuns:

Un laptop sau orice lucru scump il cumperi din 2 motive:
1. Ai bani si vrei tot ce e nou si de ultima generatie
2. Ai neaparata nevoie de lucrul ala sa indeplineasca anumite cerinte de care tu ai neaparata nevoie.
3. Din prostie ca vreau sa fiu smecher si mananc toata ziua salam cu paine, am mileu pe televizor si soba in casa, mama lucreaza pe 9milioane vanzatoare la magazin dar vreau laptop si iphone sa creada lumea ca nu sunt ultima proasta dupa strada.

| Wehes a răspuns (pentru Gogu06):

In zilele noastre mai mult de 90 % dintre Tineri se orienteaza spre varianta a 3-a, scrisa de tine.

3 nu e adevarat straight face

| John1973 a răspuns:

Uite aici un laptop bun http://bit.ly/1xtaxqr

| issulove a răspuns:

Pe acesta poti sa il vinzi daca stii ca il cumpara cineva si cu banii pe care ii ai + banii cu care a vandut acest laptop poti sa-ti cumperi unul nou mult mai bun. Eu am laptop Sony Vaio si este super bun.