SAMSUNG. Toshiba are mai multi rami, procesor mai slab, plus calitate proasta. Mai indicat ar fi un Asus, sau o firma mai mare, doar ca ustura putin la buzunar
Eu am un Asus. Are imagine HD si memorie de 4 gb ram. Iti indic sa-ti cumperi Asus eu l-am luat la oferta cu 17 milioane ( bani vechi)
Clar Samsung- si calitate buna, si procesor mai bun, iar de ram 4 gb sunt indeajuns.
Prima varianta e mai buna.
Urmareste vineri Black Friday - vezi ce oferte gasesti.
Uite aici o lista cu magazinele participante: http://ideipentrufemei.blogspot.ro/2012/11/black-friday-in-it.html
Samsung... crede ma Toshiba nu e bun deloc se deschide greu, merge naspa... si daca vrei sa joci un joc e de tot rahatu si la net eu am Asus si am incercat sticku pe un Toshiba pe Asus mergea cu 600 800 kbs si pe Toshiba 100 cam
Din start cel cu procesor mai mare daca nu ai alte oferte ia-l pe cel cu procesor mai mare...
Mai bun ar fi Samsung pentru ca ai destul procesor de mare pentu a suporta jocuri/programe eficiente si bune.cu procesor de 1. 8GHZ si windos 7 iti merge greu nu mai vorbim de altele...
Acuma conteaza si pentru. ce vrei sa-l folosesti, eu totusi iti recomand Samsung!
daciansteaua întreabă: