Touchscreenul are un dezavantaz si e acela ca ii tot dai cu degetul pe ecran si raman urme ceea ce se vede urat...prefer tastatura mai bine. o marca buna e Samsung daca ai vrea ceva bun
Samsung B5310, Samsung B3410
Din punct de vedere al touchului as alege Samsung. Bateria tinde mult din cate stiu eu.
Ia-ti Nokia! sunt cele mai bune si cele mai rezistente telefoane si nu sunt nici scumpe! iti recomand Xpress Music!
Eu am telefon hello kity touchscreen 2 linii m-a tinut 4 zile iar 5 linii 2 saptamani si umblu o gramada pe el 90 euro
Samsung Corby txt [ 449 LEI la liber ]
Samsung delphi [ 549. 54 LEI la liber ]
Nokia N97 [ 2006. 85 LEI la liber ]
Alcatel OT-800 [ 120 $ la liber ]
Alcatel OT-707 [ 126 $ la liber ]
Sony Ericsson U8i Vivaz Pro [1 362, 76 RON la liber ]
BalckBerry Torch [ 200 $ ]
Uite :*!
Funda?:X
LG KP501 il am, til recomand dar trebuie sa stii sa ai grija de el.Samsung Corby [este si cu tastatura qwerty] Nokia 5230 cu touch. Astea doua le are prietenii si sunt chiar bune. Altele mai bunicele nu imi mai vin in minte.:d
Lg ks 360 are tastatura qwerty
si este toucch screen doar atunci cand formezi un numar
e vreo 450-500 de lei
telefonul isi merita banii. e chiar interesant... cel mai mult imi place ca poti sa trimiti smsuri prin bluetooth.deci la scoala e amazing
sa stii ca telefonul asta e numit si telefonul adolescentilor...are ff milte aplicatii super tari.sunt indragostita de telefonul asta