| ElenaMaria003 a întrebat:

Vreau sa imi cumpar un telefon si nu stiu daca merita. Costa 8 milioane si mi-l aduce din Italia. Va rog frumos sa imi dati pareri [fetele mai mult, pentru ca este special pentru fete]. Telefonul se numeste NGM Vanity. Sunt noua in TPU si cand voi invata cum se fac chestiile pe aici, voi da fundite si voturi(am vazut ca se cer) big grin

Răspuns Câştigător
| Dragosh_4458 a răspuns:

Buna! NGM Vanity este un telefon care in Romania nu exista pe piata, telefonul e super simpatic pentru o fata dar sincer... daca ti se strica ceva, ce faci cu el? dai 8 milioane pentru o mica fita macard aca ar fi firma internationala de top si nici nu prea ai baza in aceste telefoane, la 8 milioane gasesti si un telefon bun Motorola. Nokia super finute si simpatice, asemanatoare chiar si poate au si mai multe accesorii. Ti'as recomanda un motorla ks360, are si touch screen e perfect pentru o fata! Si mai sunt o gama larga de telefoane pentru fete si super simpatice tongue

6 răspunsuri:
| JadeT a răspuns:

Eu zic ca merita deorarece asa am si eu.Acest telefon a aparut in vara 2011. E tare folosesc cartela de Orange si cosmote in acelasi timp.Camera e foarte buna, si e foarte finuts si perfect pentru o fata.pana acum nu am avut probleme cu el, Multi de aici(Italia)in special adolescente au acest telefontongue

| ElenaMaria003 explică:

Am deja un Samsung S 5230... dar as vrea altceva mai interesant. M-am saturat de touch...si de asta vreau ceva cu tastatura full qwerty, dar nu glisanta.

| alex2000petrea a răspuns:

Nu prea are stil

| ana25 a răspuns:

Eu am 25 ani si nu mai dau banii pe telefoane.Anul trecut mi am luat un telefon pe care am dat 6 milioane, si apoi nu l am mai vrut, si m am dus la un amanet, imi dadea pe el 600 de mii.Acum s a stricat si nu mai merge deloc. Cu 8 milioane ai putea sa ti iei un mp3, un aparat foto care face pozele mult mai bune decat un telefon, si un telefon nou.

| hainutzepentrutoti a răspuns:

Nu se merita.deloc.

| florinagabriela15 a răspuns:

Incearka sa vezi ce calitati are acest telefon si compara-l cu altul care iti mai place...pana la urma gusturile nu se discuta... sper sa iei cea mai buna decizie! Succes!