Suna la ei si spune-le sa-ti faca un sistem de gaming Nocturne, sau comanda-ti piesele, si asambleazati-l tu acasa, daca te pricepi!
Http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/942895/ daca e prea mult editez. Ai acolo cat sa joci tot ce vrei cu ultra.
Uita-te ce componente are sistemul de Gaming Nocturne, si fa-ti unul pe piese exact la fel! Crede-ma ca eu ii urmaresc pe cei de la PC Garage, au facut live-uri cu acel sistem, si duce exact orice joc, chiar si Wathc Dogs la detalii maxime! Recomand cu cea mai mare incredere : http://www.pcgarage.ro/sisteme-pc-garage/pc-garage/gaming-dream-the-game/
Si-ti mai ramane bani si de-un laptop/tableta! :D
Bft! :)
Daca faci cum spune jipa i-ati fx 8320 nu 6300...
De ce?
Oare de ce? e mai bun..si oricum nu lua pc-ul ala configurat asa iti faci mai bun pe i5 in 3000 lei
Nu as putea sa imi iau i7?
Ori dai 3000 ori 4000?
nu se merita i7 oricum
cumpara ce a spus sltlp mai sus
Sunt dispus sa dau si 4000 dar componentele sunt compatibile cu i7?
Pai ce i5 sa-si ia ma fx-ul ala 6300 mai duce 5 ani de acu in colo jocuri, faza e de placa video aici si de ce sa-si schimbe si placa de baza pe una Intel, e absurd! Prea multe componente care nu-si au rostul. Sistem de gaming Nocturne fara nici o alta modificare e bomba ala.
Ia exact ce ti-a spus mai sus stlp
nu se merita i7 in gaming decat daca editezi
Cea mai proasta configuratie care am vazut-o vreodata la 4000 lei este pe site-ul ala
Legat de configuratie, se gaseste de altfel o configuratie buna data de el in general, asta-i intrebarea sau un raspuns ok?
Nici nu cred ca se vede diferenta in gaming in momentul actual dintre280x si 290 cu diferenta aia de bani poate lua un ssd
edit:vad ca nu vrea ssd, lasa asa pentru viitor sa tina cat mai mult
Deci sunt mai multe intrebari la care sa iti raspunzi:
1 vei face oc (overclock)?
2 ce jocuri, caci anumite jocuri sunt optimizate pentru nVIDIA altele pentru amd?
3 la cpu ce preferi amd sau Intel?
4 cat de mult conteaza cum arata pe o scara de la 1 la 10
5 e neaparat ssd?
6 vei mai baga bani si pe viitor sau il iei odata si gata?
7 dispui de tastatura, maus, monitor ?
Http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/943413/
In opinia mea asta e o combinatie ok, daca am depasit sa imi spui ca mai scad la unele chesti. Caci poti pune si o sursa de 600 de la Corsair (bronze) modulara care e mai ieftina si isi face treaba fara probleme :P cea de 750w care am pusa e un pic mai mult decat consuma sistemul tau.