Ma pricep ff bine la smarphones (nu ma luad ), cea mai buna alegere ar fi galaxy mini sau LG optimus one, eu am galaxy mini (are 2 difuzoare ), daca vrei sa ma intrebi ceva despre tel imi poti da un mesaj privat.
Bafta.
LG KP50... am si eu si are de toate ( aproape) adica e super calumea. e f bun... doar ca bateria i se termina cam repede.
Si eu mi-am luat "Samnsung Galaxy Mini" si imi place.Cred ca o sa-ti placa si tie.E destul de cool.Adica volumul la muzica si sunet este foarte tare, ai tot ce vrei in legatura cu internetul.E perfect.Sa-l cumperi
Depinde la ce-l vei folosi.
Esti sigura ca vrei un smartphone la 550ron?
Smartphone-urile or fi ele foarte bune, insa nu prea se impaca bine cu bateria la cate au pe ele...
Eu am LG Cookie Fresh...
Mie imi place sunt multe culori, ai de unde alege c: chiar ti'l recomand telefonul e ff bun, fara erori il am de app 1 ani si nu l'am dus nici o data la service e cu touch screen are aplicatii destul de multe, face poze bunicele dar nu are blitz si zoom TT^TT Acm fiecare mai are si defecte asta e XD
Deci eu iti recomand LG Cookie fresh, dar si Samsungul tau e bun numai ca marca smsg nu are semnal bun...
@Sunshine Si eu am Lg Cookie Fresh si, mi s-a intamplat la fel ca tuturor. Dupa 6 luni s-a spart displayu'..Are destule aplicatii, e bun, dar cel mai mult ma enerveaza displayu la el. face fitee . @Cutza Si eu vreau sa imi iau un Samsung Galaxy Mini. e destul de bun.
Cred ca decizia ta e foarte bune(galaxy mini). Dar vezi ca multi se incurca si nu mai stiu ce trebuie sa faca(seteaza fara sa stie si dupa aia spun"doua")
@Dǝǝǝρץ ---> Mie nu mi s-a spart
Acum depinde de fiecare cum il foloseste...Eu il am in husa si il ingrijesc...