| IlluminatiConfirmed a întrebat:

Vreau sa imi instalez windows 7 pe un laptop si nu stiu cum sa impart memoria.Laptopul are 500GB.
Funda.

4 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

Daca te referi la crearea unei partiții din acea memorie de 500gb pentru a instala windowsul in ea, atunci trebuie sa introduci dvd cu windowsul in calculator, apoi urmezi pasii de instalare pana te întreabă unde vrei sa instalezi windowsul, iar din partitia aia dai New si scrii de exemplu 20.000 mb, se va creea o partitie de aprox. 20gb iar acolo îl vei instala. Poate nu am fost prea precis, dar odata introdus dvd in calculator si urmând pasii mei iti vei da seama ce trebuie să faci.winking

| dannyel86 a răspuns:

Tutorial cu imagini:
http://nib.ro/......u-imagini/

| gelu1970 a răspuns:

1. partitiile se fac pentru a salva in "D", D fiind partitia in care nu instalezi windows, poze, documente, clipuri de video ce nu vrei sa pierzi in cazul in care vei avea probleme cu sistemul de operare.
2 nu sunt partizan al partitiilor, insa vad ca in tara romaneasca e foarte de moda, deci in cazul in care vrei sa imparti hdd eu te sfatuiesc sa lasi 200-250 gb pentru "C".
3 foarte important: poze, documente importante, etc, nu se pastreaza in calculator sau laptop. ai ocazia sa pierzi o gramada de date importante cand o sa se duca naibii hdd-ul.
bafta in alegerea partitiilor.

| halogen001 a răspuns:

Ca sa nu ai probleme cu lipsa de spatiu, partitia cu windows ar trebui sa aiba intre 60 - 100 GB