Da! Win 7 isi cauta driverele singurel.Insa sa ai mare grija ca in momentul cand isi face updatul sa NU lasi sa se instaleze si asta: "Update for Windows 7 (KB71033). Daca s-a instalat te-ai ars! Succes!
In general, e bine sa formatezi C-ul cand schimbi sistemul de operare.
Raspunsul e NU, nu se salveaza. Gandeste-te ca tu treci de la 32 la 64 biti, si oricum nu mai corespund driverele.
Nu o sa iti instaleze drivere pentruk nu arede unde daca vrei poti sa scrii tu un dvd windows + drivere +autorun. succes
Daca ai setat actualizarile sa se descarce si sa se instaleze automat atunci DA. In/pe cele mai multe cazuri(PC-uri) se instaleaza automat. E asa de bun Windows-ul asta 7 ca am inceput sa-l punem si pe computerele magice de la Hogwarts. Suntem uimiti de aceste automatizari de ale lui 7. Ca sa vezi ca acest sistem de operare e compatibil si cu PC-urile vrajitorilor. Suntem extrem de incantati.
Plus ca 7 e cifra magica, deci 2 motive pentru. care-l simpatizam.
Cand am pus intrebarea asta m-am referit la drivere precum: driver placa video, driver sunet driver net etc.Adica sa nu mai trebuiasca sa caut pe net intelegeti.Am un coleg care are windows 7 si mi- a zis ca aceste drivere nu trebuie sa le mai instaleze.
Ronin imi ppppoti explica mai amanuntit despre ce e vorba la chestia aia cu KB71033? Adica ce se intampla daca se instaleaza
Se refera la Windows Activation Technologies. Eu am reusit sa scap de cateva ori cu vraja Confundus(a se intelege crack/loader) si nu mereu. Vezi ca la fiecare update e afisat o descriere in panoul din dreapta.
anonim_4396 întreabă: