| Loster_Andrei_1996 a întrebat:

Vreau sa imi schimb adresa de ip. Am ip static, folosesc router si am net de la rds. Cablul de la net este conectat la router si asa primesc net. Am nevoie neaparat sa schimb ip. La un joc nu e permis multi account. Vreau sa creez un cont nou si sa pun tot ce am de pe ala vechi pe cel nou. Pe ala vechi il sterg si raman doar cu cel nou. Jocul se numeste the west. Daca fac substitutie ar insemna sa creez inca un cont pe acelasi ip si iau ban pentru multi account. Daca creez la un prieten contul tot nu merge ca ar trebui sa stau doar la el acasa pentru joc. O idee, ce pot sa fac? Nu ma pricep la IT, m-am uitat la tutoriale dar nu inteleg nimic. Ma poate ajuta cineva? Vreau sa rezolv pentru joc, sa inlocuiesc un cont cu altul, si sa raman doar cu unul. Cine ma poate ajuta are vot+funda.

4 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Esti sigur ca ai ip static? Rds-ul ofera ip dinamic(se schimba la fiecare recomectare). Deci daca scoti router-ul din priza si il pui iar, teoretic o sa ai o alta adresa ip.

| miTzuliK93 a răspuns:

Eu nu inteleg o treaba. Ai zis de conturi la acel joc, prin urmare te conectezi printr-un username si o parola. Daca faci un cont de la un vecin nu te poti conecta la acel cont decat cu un singur IP? Un IP unic? Asta e o porcarie totala, parerea mea. Atunci ce fac aia care au IP dinamic, care se schimba la fiecare restart? Ma rog...

Tu poti folosi programul PROXY pentru a face ceea ce vrei tu.

| itextrat a răspuns:

Daca vrei sa afli adresa ip locala a routerului, citeste asta: http://bit.ly/1WA3h8d

| dariuswar121 a răspuns:

Citeste pasii si copiaza-i intr-un notepad!
De ce?
Pentru ca o sa-ti pierzi conex la internet pentru a reusi.

Pasii:
1.Du-te la start
2.Scrie cmd
3.Da-i click pe prima icoana care iti apare.
4.Iti apare un ecran negru
5.Scrie ipconfig /release
6.O sa pierzi conexiune la internet
7.Scrie ipconfig /renew
8.Ai alt IP

Bafta :-)

Fundita?!