| miha90z a întrebat:

Vreau sa imi schimb telefonul si nu stiu exact pe care din cele doua sa-l cumpar : Nokia E6 sau Samsung I9070 Galaxy S Advance. Ambele telefoane au cam ce ma intereseaza pe mine, camera de 8 respectiv 5 mp, filmare HD, wifi, email. Voi ce ati alege?

Răspuns Câştigător
| Malina_Ardeleanu_1990 a răspuns:

Eu as alege Samsung S Advance deoarece
are un RAM mult mai mare Nokia E6 are 256 Mb si Samsung un Gb care inseama 1024 de Mb si daca vrei sa-ti iei vreun joc mai avansat ca tehnologie va merge foarte bine si poti lua mult mai multe aplicatii pe el deoarece ai ca sistem de operare Android si multe dintre aplicatii sunt free.Acum poti alege dintre memorie interna 8 Gb sau 16 Gb care cred ca tiar ajunge.Deci SAmsung este alegerea mea.

3 răspunsuri:
| FaraSperantaSEN a răspuns:

Samsung Galaxy S Plus dupa mine
Acum na si ce crezi tu
Dar dupa mine Galaxy S PLus mi se pare mai ieftin si fff bun
sau ia`ti Xperia Pro sau Neo
Eu sunt fac SAMSUNG dar imi place Sony Ericsson ca ofera mult pentru putin
A si Xperia Pro/Neo filmeaza full hd si camera de 8
bafta in ce alegi si sa Il stapanesti sanatos cand il ieilaughing

| costiarvat a răspuns:

Salut,

Eu as alege Samsung (pentru aspectul mai misto), dar mai degraba Nokia pentru durabilitate, baterie.

Ai aici o comparatie, dupa cum observi diferenta e foarte mica la pret. Acum depinde de tine. Eu totusi as inclina 51% pentru Nokia.

Succes!

http://www.marketonline.ro/compara/157553,168855

PS: Daca vrei mai multe detalii, intra pe fiecare telefon in parte si vei putea accesa detaliile oficiale de pa siturile Nokia, respectiv Samsung.