| WeAreSmart a întrebat:

Vreau sa intru la Colegiul de Informatica dar porfii imi spun ca acolo trebuie matematica iar eu nu o suport si nu pricep nimic in ea. sad

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca nu suporti si nu intelegi matematica ce cauti la informatica?

| BogdanDediu a răspuns:

Nu ai nici o sansa la mate mai bine dai la ceva mai simplu! Dar daca vrei poti sa incerci sa dai la colegiul de informatica dar nu cred ca o sa te primeasca!

| DannyR0 a răspuns:

Daca la matematica nu te pricepi atunci in opinia mea la informatica nu ai nici o sansa. Eu zic sa nu te aventurezi in a te duce la acest colegiu de informatica daca nu ai mai facut pana acum deoarece aceasta materie este una dificila daca nu o intelegi si nu ai un profesor care sa te faca sa intelegi algoritmii; informatica nu este asa roz, numai miere si lapte. De fapt matematica are o stransa legatura cu informatica si cum am mai zis daca nu intelegi matematica dupa mine slabe sunt sansele sa intelegi informatica.
Ca sa intelegi mai bine am sa iti dau un expemplu de problema care spune sa calculezi cmmdc dintre 2 numere. Daca tu nu sti sa faci asta din punct de vedere matematic (asta fiind un exemplu usor) e clar ca nici la info nu o sa poti face problema. Eu zic sa te uiti pe internet putin despre informatica de clasa a 9-a si vezi daca poti face fata.
Cam atat am avut de zis, asta e un mic sfat al meu, pana la urma tu esti cel care decide si stie ce ii place si ce poate face. Bafta!winking

| Șamu_Robbert_2001 a răspuns:

Atunci, n-ai sanse laughing)