Dupa ce citesti cartea o sa stii ce fac toate functiile... si daca ai creativitate si pasiune o sa lucrezi "PROFESIONIST". orice lucru se invata exersand/lucrand
Da mataluta de unde stii, ai citit macar acea carte? Sau ai citit VREO carte? Daca un profesionist adevarat s-ar baza numai pe tutoriale (repet, un PROFESIONIST adevarat) fara sa citeasca acea 'tampenie' numita manual (americanii au o expresie: RTFM adica read the f... manual - deci EI sunt in fruntea progresului in informatica) de-am cam duce drakkuluy cu totii ca am fi toti niste jalnici amatori cu pretentii de profesionisti jmecheri. NU iti urez succes. A, ba da. Succes la spart parole de yahoo, ca asta vrea toata lumea, habar nu am de ce.
Indicatii? Pustiulica cartea programului are zeci de pagini.Indicat este sa citesti pentru a-i cunoaste functiile.Cel mai bine uite-te pe youtube asa vei intelege.
Indicaţii de siteuri linkuri şi alte chestii de genul. Cartea programului e o tâmpenie. Nu cred că dupa ce o citeşti o să ştii sa lucrezi ceva profesionist -_-