Frecventa aia creste automat la 2.3 ghz cand e cazul.
La 1400 lei nu gasesti nimic mai bun. Nu te uita la cat e in magazin. Asa in magazin gasesti scump. Intrebarea e: merita pretul(pret/calitate)?
Daca vrei sa cumperi ceva mai bun decat ce e acolo, abia pe la 1800 lei gaseesti ceva. Iar daca vrei sa iei ceva incomparabil din orice punct, la 2000 lei gasesti exact ce trebuie.
E adevarat, se incalzesc. Dar toate se incalzesc.
Cati bani vrea pe acest laptop? Daca e, sa gasim variante mai bune!
14 mil dar pemine ma intereseaza si daca e bun de cava procesoru asta...
el vrea 14 dar nou in magazin e 25...
Si procesorul e de 1.60 ghz
Dar fifa 13 ar merge pe el? http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=3346&game=Fifa%2013
Pai daca zici ca e cu dual-graphic merge fifa. Desi eu as recomanda sa strangi tu pana la 2000 lei, si cumperi lucrultau, cu actele tale, stii exact ce poate, ce a fost facut cu el(Si mai ales ca la 2000 lei, cum am zis, e mai perfomrant decat asta).
Si eu tot aceeasi parere o am ca si colegul srsdani, mai bine pui niste bani, pana ajungi la 2.000 si cumperi ceva mai ok, nou ...stii ca e al tau si nu l-a forjat altu in toate testele si mai stiu eu ce ..asta e parerea mea, si in plus in 2000 lei ai un laptop de 5x mai performant
Frecventa aia creste automat la 2.3 ghz cand e cazul.
La 1400 lei nu gasesti nimic mai bun. Nu te uita la cat e in magazin. Asa in magazin gasesti scump. Intrebarea e: merita pretul(pret/calitate)?
Daca vrei sa cumperi ceva mai bun decat ce e acolo, abia pe la 1800 lei gaseesti ceva. Iar daca vrei sa iei ceva incomparabil din orice punct, la 2000 lei gasesti exact ce trebuie.