| king5151 a întrebat:

Vreau sa ma conectez la internet la tv prin wirelles si imi spune ca trebuie un USb, nu trebuia sa imi ceara numele si parola si wifi?

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu ma pricep la tv smart dar ar trebui sa ai la setarile lui, activare wifi. Eu nu am tv smart dar am mediabox de la Vodafone, conectat la modemul cu wifi, si pot intra pe internet(pe tv) ca la un telefon sau o tableta.

| ywar a răspuns:

Daca e smart, stie de wifi si te poti conecta.
USB-ul nu prea isi are locul aici. Daca vrei sa il transformi in Smart Tv cumperi un stick chromecast. Asta e stick, da. Altfel nu are sens.

| king5151 explică (pentru ywar):

E smart, dar nu ma pot conecta la wifi pentru ca imi cere un usb

| oglindasultanului a răspuns:

thinking Poate iti cere "adaptrul" de wi-fi dar nu cred ca are nevoie de asa ceva. Sau se mai intampla sa nu ai destule locuri disponibile in setarile la router, sa limiteze nr de dispozitive care se pot conecta la el. Tu stii ce vezi acolo.

| andreierdna91 a răspuns:

Exista tv-uri la care scrie Wi-Fi Ready, asta inseamna ca au nevoie de un adaptor special de wi-fi ca sa te poti conecta la internet (USB). Nu stiu daca se mai fabrica, dar la cate tv-uri sunt. or mai fi.
Ca sa fii sigur verifica bine setarile tv-ului si manualul.
Pe manual sigur iti scrie cum sa faci. Daca l-ai pierdut cauta pe net dupa modelul tv-ului.
Modelul il ai pe eticheta de pe spatele tv-ului.