| B.A. a întrebat:

Vreau sa-mi cumpar aparat fota digital?
Ce firma credeti ca e mai buna?

Răspuns Câştigător
| addflo a răspuns:

Depinde foarte mult pentru ce-l vei folosi. Brandurile general cunoscute sunt fara probleme. Daca vrei un Point and Shoot, de buzunar, chiar si un Benq e in regula. Desigur ca un Canon va avea un pret mai mare dar si o calitate mai buna.
Daca e vorba de SLR-uri batalia se da intre Nikon, Canon si Sony. Nikon si Canon par sa fie la egalitate, fiind urmate de Sony.
Ramane doar sa ai clar un buget happy

20 răspunsuri:
| diva99 a răspuns:

Una buna laughing

| scumpikkk a răspuns:

Samsung, Lg, Panasomic etc, depinde si cati bani vrei sa dai
ttp://www.price.ro/preturi_aparate_foto_digitale-1387.htm
aici ai cateva detalii despre afarate foto digitale :p

| Victoria a răspuns:

Canon

| ZuZuAleX a răspuns:

Cannon sau nikon

| nobody like me a răspuns:

Ciber shot de la sony ff bun eu am pe tel aceasta marca incorporata si vreau sa spun ca la calitate s-a demonstrat ca nu se compara cu alte telefoane precum n95. 3. 2 mgpx au de fapt calitatea a 5 bine nu la marime dar calitate eu ti-l recomand vara mea are unul din acesta si vrau sa sppun ca e pur si simplu o placere o placere sa faci poze cu el

| Dizzydizz a răspuns:

Canon e cea mai buna dar si sony meritahappy
succes

| daniela_7403 a răspuns:

Canon

| valy a răspuns:

Nikonwinking

| aditzuca a răspuns:

Soony ori cannon

| sigmanet a răspuns:

Iti recomand un Nikon S220 black. Pretul este foarte bun si primesti si un cadou.http://www.sigmanet.ro/Nikon-COOLPIX-S220-%28black%29---VMA345E1--id23501

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nikon

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Canon sau nikon sunt firme foarte bune pentru aparate foto. Depinde câţi bani eşti dispusă să dai pe el, la ce vrei să-l foloseşti, ce vrei să facă, etc. Din câte am înţeles Canon este foarte bun şi pe aparate compacte, pe când Nikon nu. O altă firmă care face aparate foto de o calitate bună, sub cele 2 recomandate este Olympus.

| medex3 a răspuns:

thinking Chiar nu stiu.
Urmareste reducerile si toate cele.

O sa iti gasesti aparatul perfect; X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sony

Răspuns utilizator avertizat
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Nu conteaza doar firma, ci si modelul. Alege cateva variante in pretul care iti convine de la Canon, Nikon, Olympus, Panasonic, Sony, chiar Samsung pentru camere ieftine, si citeste review-uri ale userilor - merita sa pierzi juma' de zi ca sa faci o alegere buna. Deja nr de megapixeli nu mai este asa important, pentru ca se loveste de calitatea opticii si a electronicii - am vazut aparate de 3. 2 mp care fac poze mai reusite decat altele de 8. Posibilitatea de a seta manual iarasi e foarte importanta. Exista aparate slabe si de la Canon - din categoria low-end. Exista aparate 2nd hand bune vechi de 2-3 ani sau mai mult. Cat vrei sa cheltui?

| gaga_5261 a răspuns:

Aparat foto digital Nikon Coolpix L10 nikon-L10

| marius8 a răspuns:

Recomand Canon. Îs cei mai tari în aparate foto, ce-i drept... şi cei mai scumpi. Apoi vine Nikon.

| sorin_4350 a răspuns:

Marius8 greseste, din pacate. Canon nici nu e mai "tare" si nici mai scump decat Nikon. Uitat-te la preturile obiectivelor profesionale si pe urma mai discutam...

| Kataa a răspuns:

Canon