Pana la urma mi-am luat HP Deskjet 1050A. Am fost la magazin si dintre un Cannon si HP(ambele la acelasi pret) mi-a sugerat sa iau HP-ul.
Ai întrebat cât costă cartușele? Pe mine mă costă 100 de lei cel negru și 110 lei cel color.
Pai da, cam asa, le incarc de cateva ori cu vreo 9 lei, iar cand nu mai merge iau alta imprimanta...Ca n-ai de ce sa re-cumperi cartuse cand mai bine iti iei o imprimanta noua, la toate e asa...
Nu-ți lua HP, că te costă cartușele mai mult ca imprimanta, iar unele modele de cartușe, pur și simplu nu mai funcționează după reîncărcare.
Ia-ți și tu un Lexmark.
De cand ma stiu am avut numai imprimante HP. Acum am HP F2180 si sunt foarte multumita de ea. Nu a costat mult, cu printare (duh), scanare si copiere si se incarca usor. Sper sa faci alegerea cea buna dar sa stii ca toate imprimantele HP sunt foarte bune.
In general cam toate imprimantele HP sunt bune, mai ales ca poti sa le incarci cartusele usor, adica fara chip, eu am un Lexmark si sunt foarte multumit de ea, chiar si cu cartusele, chiar daca este un pic mai greu de incarcat sau la unele modele fiind imposibil acest lucru.
Referate: http://referatok.ro