Mai bine un Toshiba, Samsung, Dell, Apple, Asus e bun are o problema cu driverele unele modele nu recunoaste bine wifi
Eu iti recomand HP. daca vorbim de laptop, pe cat de bun fabricant e Asus in componente pc, in schimb, am avut parte de a dezmonta si de a configura cateva din marca Asus si pot sa te asigur ca nu dadeau randamentul scontat. personal cunosc cinci persoane cu Asus, si nimeni din cei cinci nu e multumit cu prestatiile laptopului.
conteaza mult configuratia, insa pe mine nu m-au convins prea mult. asa ca din cele doua marci scrise de tine eu as opta pentru HP, apoi as alege unul in functie de utilitatea ce vrei sa o dai, adica la ce o sa-l folosesti.
bafta in alegera ta.
Daca spui si care sunt modelele iti putem da un raspuns corect.Totul depinde de configuratia hardware.
Am si Asus si HP> Ambele firme produc Laptop-uri bune. Asus are un advantaj in ceea ce priveste dispersia temperaturii.
Cel mai probabil alege laptopul in functie de configuratie!
Asus! Eu am ASUS cam de 3 ani si merge perfect, tin sa mentionez ca nu prea am grija de el.
E mai bun Asus ca si firma decat HP. HP-urile au probleme cu bateria, aerisirea si multe altele
FloFlorentina întreabă: