Nokia e cea mai buna firma te telefoane.(cred ). Eu am avut un Samsung S3500. E foarte bun.Si e cam 2-3 milioane.Nu e scump. Poti sa gasesti alte telefoane pe vodafone.ro. Apropo, S3500 are camera de 2 mp.
Mdea e simpatik telefonul are verisorul meu
e bun adica nu e tocmai jav...rezista
e cat de cat ok
Am cautat acum pe net Nokia 530 siiiii... sincera sa fiu, nu-i pe placul meu. Dar este destul de ok.
Marerea mea e ca e mai bun supernova 7610 ne dam seama dupa pretul acestuia si cred ca este mult mai bun decat 5300
Eu am un Nokia 7610 Supernova. Sunt foarte multumita de el. Il am de 1 an si jumatate si bateria ma tine 3-4 zile. Nu mai spun despre camera care este una buna. Muzica se aude tare, are memorie. Am dat 900 lei pe el, acum s-a mai ieftinit.
Eu zic sa ti-l iei pe 5300. Este mai ieftin si daca este Nokia, este bun.
NU RECOMAND! CAMERA 1. 3 la 450 RON?
Mai bine de la Germanos un: Sony Ericsson W205 = 300 RON:
Camera 1. 3 megapixeli, card, radio FM, garantie 2 ani etc.
sau
Sony-Ericsson K660i = 450 ron
Camera 2 MP, 3G, Radio FM, Card Micro SD, garantie 2 ani etc etc
sau un ALLVIEW:
http://www.germanos.ro/......pen/browse
Tu alegi, eu ti-am dat niste telefoane cu niste preturi mai avantajoase in functie de calitatile lor fata de Nokia cu camera de 1. 3 la 4 mil si ceva...
Multa bafta, tu alegi:P
Eu am avut nokia 5200 si o fost ff bun
mo tinut 2 ani jumate si taicamio are si inca il tine cred ca si 5300 e bun
Eu iti recomand samsung s5230.il am de vreo 5 luni.touch-ul reactioneaza foarte usor, are camera de 3, 2 mp si pentru un telefon cu touch-screen e destul de ieftin, zic eu. e o investitie de durata
YzuD întreabă: