Iphone 4 are inca o gramada de defectiuni,se poate sparge usor, si privind in esenta, iti face rau cu timpul.samsung sunt cei care detin fabrica si tehnologia de creare a ecranelor.gemul de la el e facut din gorilla glass.deci poti sa dai cu el de pamant ca nu se sparge.ecranul e Super AMOLED Plus,cel mai bun din lume, deci oricat ai intoarce ecranul si din orice unghi, culoarea e mereu la fel de vie.si negrul e mai negru decat cerul.se formeaza o imagine aproape 3d.ca sa nu mai spunem ca spre deosebire de Iphone 4, primul Samsung galaxy S a fost catalogat ca fiind cel mai bun telefon.si imagineaza-ti ca acum a aparut modelul 2 cu imbunatatiri.Deci.oricat as palavragi eu aici, sfatul meu e sa iti iei Samsung galaxy S 2. E mult mai rapid, mai practic si mai rezistent.
Cand aud de Samsung imi vine sa vomit sunt cele mai rele telefoane, acum depinde de venit dar eu as alege Nokia sunt cele mai bune telefoane
Iphone 4 e destul de bun.dar baterie te tine 1zi 2, dar se incarca si repede.mie una imi place multtt iphone4