| Zooy_Rebeca_1992 a întrebat:

Vreau sa-mi fac un cont pe Youtube pentru a ma apuca de un vlog, dar am vazut ca trebuie sa-mi fac mai intai cont pe Google, dar am mai observat ca in loc de "@yahoo.com" este "@gmail.com" si nu stiu ce sa mai fac.
Ce sa fac? sad

Răspuns Câştigător
| preaplictisit a răspuns:

Pe bune Rebeca?! dupa 20 de anisori in era calculatoarelor..ai reusit sa iti faci cont pe TPU si nu poti pe gmail? solutia e f simpla. poti sa renunti in a folosi calculatoru' pentru ca ne faci un bine tuturor daca renunti la 'vlog-ul' pe care vrei sa il faci (sunt multe si sunt de *** 90% din ele).dar daca intr-adevar vrei un cont pe gmail uite ce trebuie sa faci :) : intri pe www.gmail.com si sus in dreapta ai un buton 'create an account'. dai click pe el, completezi formularul de acolo si gata emailul. apoi intri pe youtube si te inregistrezi cu adresa pe care tocmai ai facut-o..succes cu gmail'ul si te rugam lasa blogu' :))

3 răspunsuri:
| ovidiu8msn a răspuns:

You-tube a fost preluat de Google. Pentru a-ti face un cont pe you-tube trebuie sa iti faci mai intai un cont google pe g-mail. (Iti faci de fapt o noua adresa pe @ g-mail.com) Trebuie doar sa urmezi pasii. Este simplu. Totusi You-tube-ul nu mai este ce a fost o data. Acum este they'r tube. Site-ul acela se degradeaza pe zi ce trece de cand a fost preluat de cei de la google.

| preaplictisit a răspuns:

Mno...acum ca ti ai facut contul.da ne si adresa cu blogu' big grin

| Serendipity2012 a răspuns:

Contul de Youtube se face daca ai cont de gmail(google). te duci la Google, iti faci un cont cu un e-mail de forma.@gmail.com, apoi intri pe youtube si cand iti creezi contul trebuie sa te loghezi cu mail-ul de google(gmail.com)! Sper ca ai inteles.