...și desigur și o sursă de alimentare de 550W de vrei ca sistemul să funcționeze corespunzător.Recomand așa ceva:
http://www.vexio.ro/......pfc-activ/
(e ceva mediu dar e ok)
În rest după upgrade vei rula ok toate jocurile ce suportă DX 11.1 sau mai vechi.Succes
Cam...nu prea.Fă un calcul enegetic ca să vezi precis ce și cum, știind că numa Fx-ul ce îl vrei consumă undeva la 100W apoi placa video iar vreo 100-150W, plus restul componentelor. Oricum o sursă low end nu va scoate veci cei 500W ce scrie pe ea, ci undeva la un 420-430W cu indulgență.De asta ți-am recomandat așa ceva ce are eficiență și e certificată 80+ bronze(ceea ce face o mică...mare diferență)
Pai depinde cu 2 gb de memorie video cred ca GTA V o sa iti mearga hai sa zicem la 30 FPS. depinde poate sa iti mearga si la mai putin sau si la mai mult depinde cum e optimizat. Daca va fi la fel de prost optimizat ca GTA 4 o sa mai faca unele freeze ( blocari). eu ti-as recomanda aceast placa care ai zis ca o cumperi pare destul de buna si este. apropo de unde o cumperi ca as fi si eu interesat sa imi schimb componentele PC pentru GTA 5, revenind la subiect eu am o placa video AMD Radeon HD 5450 ( 1 gb ) si ramu de 4 gb. GTA 5 ar fi normal sa iti mearga pe High dar daca va fi la fel de optimizat ca GTA 4 va fi o mare tampenie pe pc-uri. bafta
Piesele o sa le cumpar de pe PC Garage sau EMAG
Un fx 6300 n-o sa-ti duca jocurile pe ultra.