| Ercjiaai a întrebat:

Vreau sa-mi fac un upgrade la PC. O sa-mi cumpar o placa video Radeon R9 270 2 gb OC 256 bit si un procesor AMD FX-6350 3.9GHz. In PC-ul actual mai am 8 gb RAM, un HDD de 500 gb, o sursa de 500 W si un chipset AMD 930 A3+? Cu cate FPS-uri credeti ca o sa-mi mearga jocurile noi gen Sniper Elite 3, FIFA 15, GTA V, Far Cry 4 etc. pe ultra settings?

8 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

...și desigur și o sursă de alimentare de 550W de vrei ca sistemul să funcționeze corespunzător.Recomand așa ceva:
http://www.vexio.ro/......pfc-activ/
(e ceva mediu dar e ok)
În rest după upgrade vei rula ok toate jocurile ce suportă DX 11.1 sau mai vechi.Succes

| Ercjiaai explică (pentru DeyCj):

Nu crezi ca sustine o sursa de 500 W acest sistem?

| DeyCj a răspuns (pentru Ercjiaai):

Cam...nu prea.Fă un calcul enegetic ca să vezi precis ce și cum, știind că numa Fx-ul ce îl vrei consumă undeva la 100W apoi placa video iar vreo 100-150W, plus restul componentelor. Oricum o sursă low end nu va scoate veci cei 500W ce scrie pe ea, ci undeva la un 420-430W cu indulgență.De asta ți-am recomandat așa ceva ce are eficiență și e certificată 80+ bronze(ceea ce face o mică...mare diferență)

| TheBoyTheCool24 a răspuns:

Pai depinde cu 2 gb de memorie video cred ca GTA V o sa iti mearga hai sa zicem la 30 FPS. depinde poate sa iti mearga si la mai putin sau si la mai mult depinde cum e optimizat. Daca va fi la fel de prost optimizat ca GTA 4 o sa mai faca unele freeze ( blocari). eu ti-as recomanda aceast placa care ai zis ca o cumperi pare destul de buna si este. apropo de unde o cumperi ca as fi si eu interesat sa imi schimb componentele PC pentru GTA 5, revenind la subiect eu am o placa video AMD Radeon HD 5450 ( 1 gb ) si ramu de 4 gb. GTA 5 ar fi normal sa iti mearga pe High dar daca va fi la fel de optimizat ca GTA 4 va fi o mare tampenie pe pc-uri. baftawinking

| Ercjiaai explică (pentru TheBoyTheCool24):

Piesele o sa le cumpar de pe PC Garage sau EMAG

| FatUglyVirgin a răspuns (pentru Ercjiaai):

Un fx 6300 n-o sa-ti duca jocurile pe ultra.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa mearga jocuriile, dar nu merita asa procesor. Este prea mare!

| zuzuluzu a răspuns:

Cred ca 30 fps http://bit.ly/1tBVVPw