| 3keen a întrebat:

Vreau sa-mi iau un Iphone dintre 15, 15 plus si 16, insa nu stiu pe care sa l aleg, care credeti ca ar fi o alegere mai buna?

8 răspunsuri:
| glock17 a răspuns:

Probabil un iphone 16 ar fi mai bun, desi sunt asemănătoare probabil are un software mai dezvoltat si piese mai bune. Numai sa ai grija iarna ca de la frig e posibil sa nu prea iti mai mearga cartela la un moment dat.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru glock17):

Imi place cand arunci "probabil" intr-o astfel de formulare, timp in care sunt tone de review-uri pe net, inclusiv pe partea de reparabilitate si componente. Si ar fi trebui sa ai habar ca iPhone-ul e cu eSIM de ceva vreme... iar daca cumva pui mina pe un model US, are DOAR eSIM. Ideea e ca daca ai de ales intre SIM clasic si eSIM, nu ai nici un motiv de a iti bate capul cu SIM.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Https://www.gsmarena.com/......mpare.php3

In baza celor de mai sus, as lua 16-le pentru ca e compact si are procesor mai nou. Saaau, 15 plus pentru baterie si ecran mai mare. Depinde exact ce pretentii ai si tu de la telefon...

| Mindfulness a răspuns:

IPhone 16

| glock17 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Nu sunt mare fană iphone, nu as fi avut de unde sa stiu ca au eSIM acum. Totusi, apreciez informatia, e bine de stiut

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru glock17):

2016, Google, cu Pixel 2, urmati de Apple in 2017, cu iPhone XR si inca un model nu mai stiu care. Nu sunt fan Apple, dar daca raspund la o intrebare si nu-s sigur de ceva, ma documentez.

| kalasnicov22 a răspuns:

Eu vreau sa-mi cumpar un avion militar care crezi ca este mai bun F35 sau J20 chinezesc?
Abia ai inceput clasa a 8-a si bati campii cu Iphon-uri.

| AdrianGht a răspuns:

Salutare! cel mai bine Iphone 16. E cel mai nou si o sa primeasaca actualizari de soft pe o perioada mai mare de timp.
Gasesti pe www.pcgarage.ro Iphone la vanzare, iti las un cod de reducere valabil pentru aproape orice comanda pe site: VU2AATJJ
codul se introduce inainte de finalizarea comenzii in sectiunea cosul meu apasand pe "Ai un voucher, cupon de reducere sau card cadou? Click aici sa-l introduci."