Probabil un iphone 16 ar fi mai bun, desi sunt asemănătoare probabil are un software mai dezvoltat si piese mai bune. Numai sa ai grija iarna ca de la frig e posibil sa nu prea iti mai mearga cartela la un moment dat.
Imi place cand arunci "probabil" intr-o astfel de formulare, timp in care sunt tone de review-uri pe net, inclusiv pe partea de reparabilitate si componente. Si ar fi trebui sa ai habar ca iPhone-ul e cu eSIM de ceva vreme... iar daca cumva pui mina pe un model US, are DOAR eSIM. Ideea e ca daca ai de ales intre SIM clasic si eSIM, nu ai nici un motiv de a iti bate capul cu SIM.
Https://www.gsmarena.com/......mpare.php3
In baza celor de mai sus, as lua 16-le pentru ca e compact si are procesor mai nou. Saaau, 15 plus pentru baterie si ecran mai mare. Depinde exact ce pretentii ai si tu de la telefon...
Nu sunt mare fană iphone, nu as fi avut de unde sa stiu ca au eSIM acum. Totusi, apreciez informatia, e bine de stiut
2016, Google, cu Pixel 2, urmati de Apple in 2017, cu iPhone XR si inca un model nu mai stiu care. Nu sunt fan Apple, dar daca raspund la o intrebare si nu-s sigur de ceva, ma documentez.
Eu vreau sa-mi cumpar un avion militar care crezi ca este mai bun F35 sau J20 chinezesc?
Abia ai inceput clasa a 8-a si bati campii cu Iphon-uri.
Salutare! cel mai bine Iphone 16. E cel mai nou si o sa primeasaca actualizari de soft pe o perioada mai mare de timp.
Gasesti pe www.pcgarage.ro Iphone la vanzare, iti las un cod de reducere valabil pentru aproape orice comanda pe site: VU2AATJJ
codul se introduce inainte de finalizarea comenzii in sectiunea cosul meu apasand pe "Ai un voucher, cupon de reducere sau card cadou? Click aici sa-l introduci."
Anonymus100 întreabă: