| CosminCSM00 a întrebat:

Vreau sa nu se mai auda asa tare ventilatorul de la pc...cum sa fac exista un program sa se invarta mai incet sau sa nu se mai auda asa tare ca ma enerveaza. funda

7 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

1.Stergel de praf.
2.Cumpara unul silentios
3. Poate fi de la caldura
4.El se invarte in functie de caldura CPU. Daca se invarte mai incet decat trebuie o sa se arda procesorul(doar daca nu ai optiunea cu shut down la un anumit nr de grade)

| χZαнαяєℓ a răspuns:

Program? :]] Nici gand. Se aude asa fiind ca e vechi PC`ul. Sau ia frumos si deschide unitatea, appoi cu aspiratorul aspiri tot praful de la ventilator. [Auzi, daca nu ai aspirator, sa nu dai cu matura, da?]. =]]

| CosminCSM00 explică (pentru χZαнαяєℓ):

Normal ca am aspirator glumetule/glumeat-o

| aLeXsNs a răspuns (pentru χZαнαяєℓ):

1.frate iti arde de glume?
2.cum sa dai cu aspiratorul? doamne ce am trait sa aud, daca-ti trage firele etc. totul e posibil...

@χZaнaяєℓ - ia uscatorul de par ( dal pe rece ) si scoatei tot praful din el
ps.nu face asta in camera pentru ca vei face foarte mult praf... bafta!

| IrinaVew a răspuns:

Am avut si eu aceeasi problema. ori te duci la calculatoare sa til stearga ori il stergi tu acasa de praf. sa revenim. componentele calculatorului tau s-au umplut de praf si de aceea ventilatorul produce asa mare zgmot. funda?big grin

| Jepatul a răspuns:

Deschide carcasa de la unitate si aspira inauntru [desigur cu aspiratorul] chiar pe ventilator si pe la celalalte chesti prafuite.
funda?

| An0nim13 a răspuns:

Ba nu, chiar exista un program care se numeste SpeedFan.Descarca-l de aici :
http://download.chip.eu/ro/SpeedFan-4.44_83559.html dupa ce il descarci si il instalezi, intra in el si iti arata 3 casute care scrie
100
100