anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau să printez un document important însă cum pandemia a dus la închiderea serviciilor de transport în comun și a tipografiilor, nu mă pot duce să-l trag la imprimantă (nu am și nici nu găsesc pe cineva care să aibă și imprimantă și cartuș). Există vreun site în România unde să-i pot da upload documentului și să-l primesc prin poștă? Ceva de genul onlineprinters.com numai că în România, costurile pentru livrarea internațională fac de 50 de ori mai mult decât documentul în cauză... dacă am greșit categoria, c'est la vie, îmi pare rău

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Cate pagini ai de tiparit, ce format si din ce localitate esti?

| anonim_4396 explică (pentru Bula):

2 foi A4, în Suceava

| Bula a răspuns (pentru anonim_4396):

Copiezi documentul (doar cele 2 pagini) pe un stick USB gol, pe care iei cu tine pana la ceea mai apropiata institutie.
Acolo rogi frumos pe cine gasesti sa-ti tipareasca cele 2 pagini.
Nu uita sa-ti completezi o declaratie (1), sa ai cartea de identitate la tine si o ciocolata pentru cine te va rezolva... happy

| Violleta2022 a răspuns:

Eu te-as sfatui sa faci ceva mai ieftin, daca documentul acela nu este ceva f secret.
Contacteaza-ti cativa prieteni de incredere (de pe FB-ul tau sau prin email), care stii ca au imprimante si te pot ajuta, sa le trimiti documentul pe email, ei sa-l printeze si sa ti-l trimita acasa, prin curier, cu plata ramburs.
Evident, ii oferi un pret rezonabil si-i spui ca esti dispus sa platesti si curierul.