Cel mai mare upgrade față de primul model ține de conectivitatea Wi-Fi. PlayStation 4 Slim vine la pachet cu suport pentru rețele Dual-Band 2, 4 și 5GHz. Pe lângă protocolul 802.11n, suportă și trafic de date pe Wi-Fi AC. Asta înseamnă că, dacă aveți un router compatibil, jocurile și actualizările la jocuri se vor descărca mai repede, sesiunile de gaming online vor fi fără întreruperi, iar întreaga experiență de utilizare va fi una cu mai puțin stres. În loc de Bluetooth 2.1, PS4 Slim are Bluetooth 4.0 pentru o conexiune mai stabilă cu o varietate mai mare de echipamente fără fir.
Toate porturile USB de pe PlayStation 4 Slim sunt în conformitate cu cel mai rapid standard USB 3.1. Singurul minus față de prima generație de PS4 este eliminarea ieșiri audio optice. Asta înseamnă că fluxul audio din consolă va ieși în TV prin HDMI și ține de voi să îl scoateți de acolo într-un sistem de boxe dacă vreți.
La capitolul hardware, PlayStation 4 Slim are absolut aceeași putere de procesare precum prima versiune. Singura diferență este că poate fi achiziționat cu 500GB sau 1TB de spațiu de stocare, pe când originalul PS4 era limitat la 500GB.
Slim are o memorie mai mică și se încinge mult mai repede după un anumit timp de folosire, îți spun din propria experiență.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: