| Simple Girl:X a întrebat:

Vreau sa stiu si eu daca am inflarosu la calculator! Cum pot afla? Deasupra butonului restart am o luminita care licareste si e rosie! Aceea poate fii inflarosu? Sau exista programe pentru asa ceva? Ca imi trebuie urgent ca vreau sa trimit niste poze! Ajutati-ma!

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur nu ai. Acea luminiță este un LED de status al hard disk-ului și indică timpii de activitate ai acestuia.

| warwara a răspuns:

Nu stiu cum afli daca ai infrarosu, dar sigur luminita aia nu reprezinta un port infrarosu happy

| Arthur a răspuns:

Infrasosu in primul rand, nu-l poti vedea cu ochiul liber. E exact aceeasi lumina ca cea emisa de led-ul oricarei telecomenzi.

cristian
| cristian a răspuns:

Radiatia infrarosu nu o poti detecta cu ochiul liber. Poti folosi cu succes o camera foto digitala sau un telefon mobil care are ca dotare camera foto pentru vizualizare. Poti face chiar un experiment cu o telecomanda cu infrarosu si o camera foto digitala.

| dorinaugustin a răspuns:

Ei bine, ai nevoie de un program special pentru acest lucru.cauta-l pe la "unchiul google" ca el are de toate! happy

| liquid_6632 a răspuns:

Nu ai.

| LhaurinHo™ a răspuns:

NU.Nu ai inflarosu la calculator si nici nu vei avea vreo data! Incearca cu cablu de date sau daca iti permite telefonul si ai bluetooth, cumpara-ti un Bluetooth Dongle il instalezi si spor la descarcat!

| marius8 a răspuns:

Salut! De regulă calculatoarele de tip desktop nu au infraroşu încorporat. Din câte ştiu eu trebuie să-ţi cumperi un adaptor de infraroşu pe care să-l conectezi la calc.
Costă câteva sute de mii. Dacă vrei să achiziţionezi unul, te pot redirecta către un magazin de calculatoare cu preţuri mici.