| robiniotunami a întrebat:

Vreau sa zic ca am internet prin vodafone si acum mi-a venit factura aproape dublu si nujj de ce. exista o limita de viteza si daca o depasesc im ia in plus daca da spuneti-mi cum fac sa se opreasca la limita aia sau ceva.modemu e de 4 gb.multumesc

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu este vorba de limita de viteza ci de cantitatea de continut, pe aceasta ai depasit-o, gigabitii masoara cantitatea, doar daca sunt pe secunda atunci masoara viteza. De fiecare data cand accesezi un fisier, asculti muzica, vizionezi filme ori videoclipuri, descarci ceva, te joci etc se adauga la cantitate si daca ai depasit limita prevazuta platesti in plus. Nu cred ca exista ceva, cel putin eu n-am auzit, care sa te opreasca la atingerea limitei, aceasta o poti face doar tu, urmarind cantitatea de continut din fiecare zi. Numai bine!

| silviutzu97 a răspuns:

Cea mai buna solutie e sa arunci unde vezi rahatu de la Vodafone

| tibosee a răspuns:

Suna la *222 si spune-le ca vrei abomanentul care nu are limita de trafic, ci acela care dupa 2-4GB (giga) scade viteza. Sunt abonamente pentru care platesti in plus daca depasesti dar si unele pentru care nu platesti daca depasesti, dar merge mai prost. Tu le spui ca il vrei pe ala care merge mai prost.