Amd fx4300
amd fx6300
amd fx8320
Intel core i5 4430(i5=i7 in gaming)
Intel core i7(nu e pentru gaming)
Amd Athlon 2 X4 760k
Expertule, i5 niciodata nu se va echivala cu i7 la jocuri. Jocurile se concep care ar trebui sa aiba un profit. Procesoarele i7 sunt putin mai des intalnite in momentul de fata la moda e dual-core, i3, i5. I7 trebuie sa iti permita buzunarul, eu personal la ce imi poate oferi un i7 mai degraba mizez pe xeon si mai raman cu ceva bani. Sa fiu mai pe inteles : Fabric o serie de masini care il pun la vanzare cu 200.000 euro, dar nu am succes asa il vand la un pret mai redus si reusesc sa imi vand seria de masini. Asa este si cu jocurile nu se va compara niciodata.
A zis corect itexpert, i7 are inglobate tehnologii inutile in gaming dar care ii cresc pretul.
I7 de obicei se descurca mai bine in aplicati ce stiu mai multe nuclee precum after effect/cad.
Metro last light la optim cere i7 dar daca pui optim pe i5 aceleasi rezultate le vei avea.
Cu cat memoria cache pe nucleu este mai mare, cu atat e mai bun. Poti face OC la ea. Vrei 5-10 exemple de procesoare si lasi un id de contact pentru a vedea ce? ca ai soclu la pb 775 sau AM2? Intel ATOM e pe 2 nuclee, iar celalalt procesor este Xeon, nu xenon.
anonim_4396 întreabă: