| Anna_9600 a întrebat:

Vreau si eu niste idei pentru numele de fb.
Pe mine ma cheama Oana si Monica, mi se mai spune Pitica, Micuta, Onika. Onii... Onita etc. In momentul de fata am numele la fb Oanna Onn, dar vreau sa-mi dezactivez acest cont si sa-mi fac altul sub un alt nume. big hug Pentru cea mai bunaa idee acord funda.happy

7 răspunsuri:
| Irina0027 a răspuns:

Facebook'ul este o retea de socializare nu este ca hi5'ul! laughing. Aici toti utilizatorii ( aproape, mai sunt unii ciudatistraight face) isi pun numele real. Ti-as recomanda sa pui cum te numesti ( Nume si prenume ) si sa nu pui stupiditati de poze cu ingerasi, inimioare diferite chestii care ma enerveza la culme x_x. Incearca sa fii tu! Ori lasa numele asa cum il ai si iti pui in paranteza porecla de ex. Succes! :*

| Irina0027 a răspuns:

De ce ai vrea asta?

| Anna_9600 explică (pentru Irina0027):

Sunt tot felul de persoane susecte care isi fac facebook-uri false, sau tot alftel de chestii asemanatoare pentru a te intimida sau pentru. a te imprietenii tu cu ei ca pana la urma sa-ti faca rau...

| Claudiu2895 a răspuns:

Pe facebook majoritatea au numele lor real pune-ti numele de familie si prenumele nu face ca toate pitipoancele (Pyty Thau Bwa, Dragutza Tha) nu face prostia asta. laughing

| Anna_9600 explică (pentru Claudiu2895):

Multumesc mult Claudiu...
Dar problema e ca eu as dori un alt nume pentru a nu stii cei care sunt la prieteni pe fb numele meu real.

| Comandocip a răspuns:

Most Wanted Girl
sau
Sexy Diva

| vampix2012 a răspuns:

Oana Pitika laughing