| hehexdd a întrebat:

Vreau si eu niste jocuri foarte foarte de groaza si in acelasi timp si de actiune pentru pc! big grin

Răspuns Câştigător
| DeidaraXR1 a răspuns:

Deci ai putea incerca splinter cell. nu este un joc de groaza dar tresari prin faptul ca esti un spion si nu trebuie sa atragi atentia. sau dead island daca te tine pc-ul

6 răspunsuri:
| hehexdd explică:

Am 4 gb ram si placa video de 1 gb

| hehexdd explică:

Ar fi bun si un joc desta in care sunt si giganti dar cu o grafica mai buna

| MannersMakethMan a răspuns:

Salut, daca vrei jocuri de groaza poftim : jeff the killer, anna, labyrinth, slender the arrival, slendy tubbies, scp containent break, stairs, stalked, walking dead, left 4 dead, dead island, cry of fear, eleusis, amnesia, no more room in hell, ocean dark, paranormal, the grudge, asylum, dead space si cel mai de groaza outlast

| andreiandrei233 a răspuns:

Daca vrei un joc de groaza incearca Outlast...dar la sfarsit vei fi putin dezamagit de realizarile facute in joc dar nu iti mai spun nimic.te las pe tine sa vezi cum e...

| TheMenBoss a răspuns:

Daca vrei joaca,, return to catle wolfenstein,, este intr-un razboi si acolo sunt si roboti si prin cimitire subterane si este foarte tare big grin.Prima data cand m-am jucat imi era frica sa trec prin cimitri si de roboti laughing). Bafta!