| Xaya a întrebat:

Vreau si eu o tableta grafica sub 150 de lei. Sugestii? Preferabil daca ati avut o tableta de genul si ati fost multumiti de ea. (nu-mi dati dinalea de copii mici eu caut ceva temporar pana iese cea veche de la service)

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

La o tableta grafica, 20% din pret este tableta fizica + 80% pretul licentei softurilor instalate.
Iti sugerez sa ceri imprumut un calculator sau laptop, instalezi un Linux pe el si folosesti programele grafice compatibile (de exemplu Gimp, care "stie" chiar mai mult decat majoritatea tabletelor grafice).

Atat intregul sistem Linux, cat si programul Gimp (si marea majoritate din magazia de programe descarcabile) au licenta gratuita.

| Doja a răspuns:

Strange mai multi bani si ia-ti ceva mai serios. La 150 nu iti vei luat nimic decent.

| Xaya explică (pentru Doja):

Nu am nevoie de nimic mai mult decat o chestie cu care sa desenez pana imi vine cea buna de la reparat. Ma gandeam sa iau una provizorie si sa i-o dau surorii mele mai mici daca e stiind ca ea oricum nu va face mai nimic cu tableta grafica fara o pasiune happy. Daca nu ai idei nu e nevoie sa raspunzi

| PsyhoChild a răspuns:

Https://www.emag.ro/......EQDJKBBBM/
Altceva nu prea gasesti, poate din afara tarii

| Mihhhhhhhh a răspuns:

Eu zic ca nu o sa găsești nimic acceptabil la acest preț.