Un program care sa pacaleasca placa video pe care nu o ai nu exista.nu cred ca exista placa video externa cu 256mb. cel putin nu astea mai noi.eu am luat cu 2gb si am dat undeva la 2 mil si ceva pe ea si sunt foarte multumit de ea-momentan ma pot juca orice vreau eu.
Cel mai simplu este ca cumperi o placa video si ceva rami(cam cat ai nevoie)
Daca chiar ai nevoie cumperi!
Acum sa vedem cui dai funda aia avant in vedere ca nimeni nu te-a ajutat cu ceva inexistent si nici nu a inventat pentru tine special
Salut!
Vreau sa te anunt ca nu exista asemenea program. Daca folosesti Windows 7, sistemul de operare iti mai pune in plus pe placa video aprox. 100Mb. Daca vrei sa ai memorie RAM mai mult poti sa folosesti un Stick USB.
Sa zicem ca ai facut rost de acel program.Ma gandesc ca tu ai nevoie de acel program pentru ca vrei sa te joci un joc si acel joc are nevoie de mai multe resurse.Si asa ajung la raspuns.Acel program pacaleste jocul (nu sunt chiar sigur de asta) dar grafica tot accea ramane, adica tot,, forta``accea o are. Mai bine dai tu o fuga la magazin si iti cumperi o placa video mai puternica. (Imi cer scuze pentru greselilie gramaticale)