| rmx05 a întrebat:

Vreau si eu un program care sa ma stearga din lista de mes a cuiva exista? big grin mersi

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da este Dab3, dar nu mai merge.http://www.vizgin.com/remover.php poti folosi asta(nu e teapa)... dar vei ramane la address book:|. Ceva mai bun de atat nu cred ca exista;). Dar sa-ti schimbi parola dupa operatiunea de stergere din lista altcuiva, pentru ca site-ul nu e 100%sigur...eu am fost delogata de multe ori de pe mess dupa ce am bagat acolo id-ul si parola, iar dupa ce am schimbat parola nu au mai fost probleme;).

8 răspunsuri:
| CosteaVlad a răspuns:

Nu încerca programul de care ți-a zis catya. Am încercat și eu de pe un alt id, să văd ce face și nu prea e de bine.hee hee nu face altceva decât trimite un mesaj offline de pe id tău către acea persoană, în care "tu" o rogi frumos de tot să te șteargă din listă. laughing

| CosteaVlad a răspuns:

Da, ai dreptate katya, când persoana din lista căreia vrei sa te ştergi este offline, am văzut că funcţionează. happy
Mersi frumos katy, foarte util site-ul. happy

| Floreenofficial a răspuns:

Nu cred ca exista asa ceva! Nu risca... da-i ignore persoanei asa e celi mai bine.winking

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| antonia12 a răspuns:

Exista pe www.yahoo.com,sunt programe peciale, cauta pe acolo si gasesti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vlad_bv, ai dreptate, am uitat sa mentionez ca acest lucru trebuie facut cand persoana respectiva nu e pe mess, nici invizibil, nici vizibil.Incearca si asa si vei vedea ca acel mesaj nu mai apare si ca id-ul este direct sters din lista si mai apare doar la address bookwinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu placerewinking.